2777
2789
عنوان

توعروسیتون چیا تو دلتون🥺 موند چیا میخاستین کنین و نکردین 🥺یا نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 8938 بازدید | 279 پست
خیلی مفصل هست جریانش  منو شوهرم از اول قرارمون هم همین بود که جشن نگیریم فقط بریم ماه عسل و آت ...

🥺انشالله خوشبخت باشی گلم 

یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین تو چقد دختر فهمیده ای. از روز اول خواستگاری اتفاقا میگن برو سرکار.خاندار نباش. ولی فعلا ک خاند ...

ببین اینهاادمهای حسودی هستن ‌تا حایی که میتونی سرکار نرو

میخواستن زن نگیرن براش 

من که روزعروسیم افتضاح بودبس که مادرشوهرم بدجنسی کرد وای یادم میاد ناراحت میشم فقط تاچندماه افسرده ب ...

اوففف ی خواهر شوهر افریته دارم یه بیشعوریهههه فقط خدا میدونه همش تیکه میندازه بحث میندازه وسط انگار قراره هزینه هامو اون بدع 😒😒

یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚
🥺انشالله خوشبخت باشی گلم 

ممنون عزیز دلم 

من حتی آنقدر اذیتم کردن مخصوصا داداش بزرگم و  زن داداشم 

حتی تاریخی که خودم دلم میخواست رو نتونستم انتخاب کنم مجبور شدم برم عقد کنم اما اصلا اهمیت نداره واسم مهم اینه که آرامش دارم کنار شوهرم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

ببین اینهاادمهای حسودی هستن ‌تا حایی که میتونی سرکار نرو میخواستن زن نگیرن براش 

اتفاقا تا الان از لج اینا اصلا بفکر کار نبودم ولی با این گرونیا مث اینکه باید تجدیدنظر کنم 

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
نشد پیش شوهرم برقصم ازبس دیررسیدیم تالار  شامم تااومدم بخورم مهمونای راه دور پاشدن واسه خدافظی ...

وای☹

این بچه های فامیل گند میزنن به عروسی 

تو عروسی خواهرمن نوه ی عموم دو سه تا شیشه نوشابه رو شکوند وسط تالار 

میز شام کثیف شد 

کف سالن کثیف شد 

حالا پسر ده سالش هم بود 

مامانشم هی میگفت بشین ولی گوش نکرد

خلاصه خودتو آماده کنن ممکنه از این اتفاقا بیفته

ولی بقیه مراسمش خیلی خوب بود خداروشکر

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

وااای خدا کاش همون میگفتی بدل. کی ب کیه😆

ن همسرم نذاشت گفت بذا کور بشنبذا عکسشو بذارم

من بعداز۱۵ سال زندگی دیگه درد ننه شوهر رو نفهمم خیلی خر باید باشم 

دور از جونت.الهی همیشه خوش باشی و خوشبختیت روز افزون. فک کردم تازه عروسی😁. منم ۱۰ ساله ازدواج کردم

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
اتفاقا تا الان از لج اینا اصلا بفکر کار نبودم ولی با این گرونیا مث اینکه باید تجدیدنظر کنم 

تحدید نظر دوست داری بکن .ولی خرج خومه رو بزار همسر گرام کنه تو برای روز مبادا جمع کن .یا برای خودت طلا و ملا بگیر