اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خانواده شوهرم مذهبی بود تالار عقد که گرفتیم شوهرم گفت اهنگ نباید باشه فامیل من حساسه اما خواننده مشکلی نیست چون از طرف ارگان دولتی مراسمات دیدم که شرکت میکنن خواننده داره منم از بابام خواهش کردم با وجود که دستش تنگ بود خواننده هم اکی کرد بازم اینا که اومدن حرف حدیث شد همدن اهنگ اول .... خواننده هم نخوند کلا یه روز مضخرف بود که یادم میاد ناراحت میشم تا خوشحال ... عروسی با اونا بود کلا پیچوندن نگرفتن با همون عقد که بابام کرفت رفتم سر زندگی
استاتر منو ببخش خاهشا این دو تاپیک زیر رو که لینکشو میزارم گزارش بزنید خاهشا لطفا میخوام که پاک بشه تا چند دقیقه دیگه تروخدا کمک کنید گزارش بزنید پاک شه
دلم میخواد همیشه خوشحال ببینمت اول بخاطر اینکه لایقش هستی و بعد بخاطر اینکه لبخند تو قشنگترین چیزیه که تو این دنیا دیدم اومدنت قشنگترین اتفاق زندگی من بوده و خواهد بود از وقتی اومدی تو زندگیم عشقو معنی کردی برام؛خوشحالم که کنارمی و مالمنی از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم♡ اگه فکری کردی با بوسیدن گردنم و بغل کردنم میتونی خرم کنی خیلی هم درست فکر کردی:🤍🌱عمیقتر از همیشه دوست دارم💕🔮#کاربر فعالی نیستم توی هیچ تاپیکی غیر از تاپیک خودم پست نمیزارم.