2777
2789
عنوان

توعروسیتون چیا تو دلتون🥺 موند چیا میخاستین کنین و نکردین 🥺یا نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 8938 بازدید | 279 پست
خود عروسیو میخاستم ک کلا نشد دارم با جهزیم توخونه بابام حال میکنم😄

منم جشن نگرفتم نمیخوامم بگیرم  

سه چهار ماه پیش عقد کردیم 

تو محضر هم هیچکس نبود فقط خودمون بودیم منو مامانمو داداشم و شوهرم 

خودمم بیشتر جهیزیه رو آماده کردم 

اما دو هفته هست یه خونه گرفتیم اومدم پیش شوهرم ولی وسایلمو نیاوردم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

فقط خوش بگذرون 

شما میزبان نیستی

فقط یه مهمونی هستی که قراره خیلی خوش بگذرونه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم جشن نگرفتم نمیخوامم بگیرم   سه چهار ماه پیش عقد کردیم  تو محضر هم هیچکس نبود فقط ...

چرا اخ

یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚

من خانواده شوهرم مذهبی بود تالار عقد که گرفتیم شوهرم گفت اهنگ نباید باشه فامیل من حساسه اما خواننده مشکلی نیست چون از طرف ارگان دولتی مراسمات دیدم که شرکت میکنن خواننده داره منم از بابام خواهش کردم با وجود که دستش تنگ بود خواننده هم اکی کرد بازم اینا که اومدن حرف حدیث شد همدن اهنگ اول ....  خواننده هم نخوند کلا یه روز مضخرف بود که یادم میاد ناراحت میشم تا خوشحال ... عروسی با اونا بود کلا پیچوندن نگرفتن با همون عقد که بابام کرفت رفتم سر زندگی

یادم نیس😑 فقط میدونم یه چیزایی باب میلم نبود ولی الان بعد ۶ سال اصلا برام اهمیتی نداره همینکه عروسی گرفتم برام کافیه . عکساشو نگاه میکنم ذوق میکنم

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
از نظر اونا خرج اضافه بود .چون فقط مال عروسه

متاسفم واقعا چقدر ادمای نچسبی هستن با ارزش پوزش🙏😅.مادر شوهر منم دئروز شوهرم رفته برام واس کادو عروسی یدون انگشتر خریده .مادر شوهرم داشت میترکید همش میگفت چرا الکی هزینه میکنید.حالا اول میگفت دروغ میگین مصنوعیه .چون رنگش طلایی بود تازه خریده بودیم همش میگفت نه مصندعیه تا فاکتور دید لال شد

یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚

استاتر منو ببخش خاهشا این دو تاپیک زیر رو که لینکشو میزارم گزارش بزنید خاهشا لطفا میخوام که پاک بشه تا چند دقیقه دیگه تروخدا کمک کنید گزارش بزنید پاک شه

گزارش بزن متشکر

گزارش بزن متشکر

دلم میخواد همیشه خوشحال ببینمت اول بخاطر اینکه لایقش هستی و بعد بخاطر اینکه لبخند تو قشنگترین چیزیه که تو این دنیا دیدم اومدنت قشنگترین اتفاق زندگی من بوده و خواهد بود از وقتی اومدی تو زندگیم عشقو معنی کردی برام؛ خوشحالم که کنارمی و مال‌منی از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم♡ اگه فکری کردی با بوسیدن گردنم و بغل کردنم میتونی خرم کنی خیلی هم درست فکر کردی:🤍🌱عمیق‌تر از همیشه دوست دارم💕🔮#کاربر فعالی نیستم توی هیچ تاپیکی غیر از تاپیک خودم پست نمیزارم.
چرا اخ

خیلی مفصل هست جریانش 

منو شوهرم از اول قرارمون هم همین بود که جشن نگیریم فقط بریم ماه عسل و آتلیه و اینا 

بعدم که ما ۱۳سال باهم دوست بودیم 

خانواده ی مذهبی داره مامانش منو نمی‌خواست از روز اول البته نمیدونست ما باهم بودیم 

بعدم که همش اذییتم میکرد مامانش شوهرم هم تصمیم گرفت تنها بریم عقد کنیم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

اهان شوهرت نمیرقصع؟

میرقصه دوتایی برقصیم خونه اما تکی رو خجالت میکشم همش استرسشو میکشم

وای چه ادم های تنگ نظری هستن .اینطوری شما دارید نون شوهرت رو میخوری .پس باید بگن هیچی‌نخور .چون برای ...

آفرین تو چقد دختر فهمیده ای. از روز اول خواستگاری اتفاقا میگن برو سرکار.خاندار نباش. ولی فعلا ک خاندار درخدمتشونم🤣🤭

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر