2777
2789
عنوان

حامله ام یا نه؟ بی بی چک

157 بازدید | 14 پست

سلام خانما من پریودام همیشه منظم بودن برای اولین بار ماه قبل ۶ روز جلو انداختم و این ماه هم دو روز از موعدم گذشته ولی صبح بی بی چک زدم منفی بود یعنی باردار نیستم ؟

الهی گاهی نگاهی 

سلام عزیزم خوبی گذاشتی لایک من من متخصص بی بی چک شدم دیگه 😊

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممکن نطفه دیر بسته شده باشه و بی بی نشون نده

من آخرین نزدیکیم مال ۲۰ روز پیش بوده از اونوقت کلا نزدیکی نداشتم اگه گرفته بود بیشتر از ۲ هفته گذشته دیگه باید مثبت میشد بی بی چک

الهی گاهی نگاهی 
من آخرین نزدیکیم مال ۲۰ روز پیش بوده از اونوقت کلا نزدیکی نداشتم اگه گرفته بود بیشتر از ۲ هفته گذشته ...

پس شاید خدای ناکرده کیست داری

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
نمیدونم سابقه ی کیست ندارم 

منم نداشتم..اما یکهو دردای شدیدی گرفتم  رفتم گفت کیست تخمدان گرفتم اصلا تعجب کردم چون قبل از اون بدون علامت بود 

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰