2777
2789

در دوره راکوتان لیزر کردین؟یا نه تو دوره بودین و چند سالتون بود بعد از دوره راکوتان جوشاتون بر نگشت از لیزرتون راضی بودین؟تاثیر داشت و اینکه چه مراقبتی بعد از لیزر باید همیشه انجام بشه

🩵💙💜🤎💚💛🧡🩷❤️🤎💜🩵💙💚💛🧡🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلاااااا نخورید خواهش میکنم بعد گذشت ۵سال هنوز عوارضش رو دارم...یه مدت که قطع شد موقع تحریم رفتم تبریز تهیه کردم داروساز اونجا بهم هشدار داد ولی من گوش نکردم گفتم فقط جوش هام خوب شه

اگه میشه یه صلوات برای مادر شدنم بفرستی مرسی♥🥹

تو دوره راکوتان که نباید لیزر کنی حتما میدونی راکوتان هم پوستتو نازک میکنه هم هورمون هات ممکنه بهم ب ...

نورم اکسین میخورم بله میدونم 

دکتر گفت 😶پس میزارم بعد دوره این دکترا فقط دنبال پولن

🩵💙💜🤎💚💛🧡🩷❤️🤎💜🩵💙💚💛🧡🩷
اصلاااااا نخورید خواهش میکنم بعد گذشت ۵سال هنوز عوارضش رو دارم...یه مدت که قطع شد موقع تحریم رفتم تب ...

چه عوارضی من فقط پریودم عقب افتاد و خشکی لب دارم بعد از دوماه

🩵💙💜🤎💚💛🧡🩷❤️🤎💜🩵💙💚💛🧡🩷
تحت نظر پزشک خوردی؟

اره عزیزم بهم گفت هفته ای ۲ دونه بخور تا عوارض نگیری،لکه هام کم رنگ شد من حدودا بعضی هفته ها حتی نخوردم کلا در ی ماه نیم، ۷ تا دونه خوردم بعد این اخریا دیدم دارم افسردگی میگیرم و زدم نت دیدم نوشته افسردگی و افکار خودکشی دیگه نخوردم

راکوتان خوردم پوستم بهتر شد و هیچ عوارضی نداشت فقط اگه متاهلی نباید باردار بشی تا چند مدت

منم فقط خشکی لب دارم فعلا 

دکتر گفت میتونی لیزرو شروع کنی ولی اینجا گفتن باید بعد از دوره بری دکترا هم پولکی شدن میترسم بزم

🩵💙💜🤎💚💛🧡🩷❤️🤎💜🩵💙💚💛🧡🩷