2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون پرستاری آزاد بهتره؟یا آموزش ابتدایی فرهنگیان؟

بنظر من پرستاری آزاد چون فقط ترم اولش هزینه رو باید از قبل داشته باشی،از ترم دوم به بعد میتونی توی بهداری ها و بیمارستان ها حتی شده برای یه پانسمان کوچیک کار کنی و هزینه ترم تو بدی

بنظر من پرستاری آزاد چون فقط ترم اولش هزینه رو باید از قبل داشته باشی،از ترم دوم به بعد میتونی توی ب ...

چقد خوب ممنونم❤خدا کنه بشه تو دوران تحصیل هم کار کرد

👑پادشاه جهنم خودت باش،نه کارگر بهشت دیگران👑

قانون جدیده نمره Aبگیری و11سال بخونی ؟اینو تو دفترچه نوشته؟عزیزم شما باید بعد لیسانست ارشد ژنتیک پزشکی و دکترای ژنتیک پزشکی بخونی که بتونی مطب بزنی.نشدنی نیست ولی راه سختی پیش رو داری .البته علاقه داشته باشی سختیش رو تحمل می‌کنی.

یعنی چند سال میشه؟بنظرتون می صرفه از این رشته این مدرک و کسب کرد؟

4سال لیسانس،3سال ارشد ،4سال هم دکترا با حساب اینکه پشت سر هم قبول بشید.بستگی به علاقتون داره.اگر دنبال درآمد زود هستی نه نمیصرفه ولی تا دکترا بری خوبه که اونم سخته ولی همه چی بستگی به علاقت واراده ات داره.

4سال لیسانس،3سال ارشد ،4سال هم دکترا با حساب اینکه پشت سر هم قبول بشید.بستگی به علاقتون داره ...

ببخشید حین درس خوندن کار اموزی هم میتونم برم یا صرفا باید مدرک داشته باشم؟بنظرتون تا مدرک دکترا واسه درامد و مهاجرت خوبه؟