2777
2789
عنوان

شما بگین یعنی جی اینکار

80 بازدید | 5 پست

دوستم از دوست پسرش ۷ماه کلا جدا شدن .بعد از ۷مته بی خبری و جدایی یکدفعه ب دوست مشترکشان تماس میگیره و میگه میخام برگردم سرکارم تهران .درصورتی که این ۷ماه اصلا ب این دوست مشترک هم تماس نداشت و هیج کس نمی دانست که کلا تهران نیست

الان بعد از دو روز تماس یهویی عکس واتساپسو پاک کرده 

دلیل این رفتارش کدومه داره

۱ نخ می‌داده که دارم برمی‌گردم ب تهران و دوباره میخام شروع کنم

۲با با پاک کردن عکسش مبخاسته بگه برمی‌گردم ولی تو دیگه نمیخام رابطه ای داشته باشیم و کلا از فکرم بیا بیرون

۳یا داشته دختر رو یه جورایی تشنه خودش میکرده

تعداد رای : 0
نظرسنجی
داشته نخ میداد
0
0%
خواسته بگه برمی‌گردم ولی تو دیگه بهم فک نکن
0
0%
می‌خواسته دختره رو تشنه بزاره واسه مدتی ک برمیگرده
0
0%
همه چی خوب میشه تلاش کن 
هیچکدام داستان نسازین.فقط میخواد بیاد سرکارش

خب چرا ب دوست مشترک زنگ زده خب بیاد بره سرکارش.اصلا کسی نمیدونست این محل کارش تو تهران نیست

همه چی خوب میشه تلاش کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا ب دوست مشترک زنگ زده خب بیاد بره سرکارش.اصلا کسی نمیدونست این محل کارش تو تهران نیست

خب دوست اونم بوده دلش خواسته به یکی اطلاع بده اگه قصد بازگشت به رابطه داشته باشه میاد سراغ طرف

خب دوست اونم بوده دلش خواسته به یکی اطلاع بده اگه قصد بازگشت به رابطه داشته باشه میاد سراغ طرف

نمی‌دونم آخه وقتی با دختر قهر کرده از دوست مشترک هم یه جورایی جدا شده بوده و دیگه تماس نداشتن حتی دوست مشترک هم چند بار اوایل برای کار دیگه تماس میگیره پیام میده این جواب سوالس نامیده 

در ضمن دوست مشترک همکارش نیست اصلا رابطه کاری باهم ندارند 

همه چی خوب میشه تلاش کن