2777
2789
عنوان

کسی درمورد کار درشرکت لیاتیم چیزی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 18130 بازدید | 53 پست
سللمتقین روزتون بخیر اگر دوست دارید در مورد نحوی فعالیت بدونین من در خدمتتون هستم

سلام من امروز ثبت نام کردم ولی از این کار مطمئن نیستم خوبه؟ درآمدش چطوره 

سلام خانومای عزیز😍 دوست داری درآمد داشته باشی ولی امکان کار کردن خارج از منزل نداری؟ پیام بده تا فرمی که برات ارسال میشه رو پر کنی و بعد منتظر تماس از شرکت باش🤩💎💎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من امروز ثبت نام کردم ولی از این کار مطمئن نیستم خوبه؟ درآمدش چطوره 

من ۱۶ دی ثبت نام کردم علاوه بر سود روی فروش محصول پورسانت هم دریافت کردم کلا برای کسی که تو خونست خوبه

ز تمام بودنی ها تو همین از آن من باش که به غیر با تو بودن دلم آرزو ندارد
محصولاتشون قیمتاش مناسبه؟

خیلی مناسبه به دلیل کیفیت بالا و قیمت پایین فروش خیلی بالاست من از ۱۶ دی وارد شدم کل فامیل و دوستام استقبال کردن و پیج اینستا زدم اونجا هم کلی استقبال اصلا فکر نمیکردم کسی این محصول رو بشناسه ولی اینگار فقط من نمی شناختم 

لیاتیم چیه

شرکت تولید کنند محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبتی پوست و مو تحت لیسانس سوئیس که به صورت نتورک فروش شبکه ای داره و هر کسی میتونه یه پنل فروش داشته باشه من میتونم ثبت نامتون کنم

من ۱۶ دی ثبت نام کردم علاوه بر سود روی فروش محصول پورسانت هم دریافت کردم کلا برای کسی که تو خونست خو ...

ممنون که پاسخ دادید بله منم راضیم❤️

سلام خانومای عزیز😍 دوست داری درآمد داشته باشی ولی امکان کار کردن خارج از منزل نداری؟ پیام بده تا فرمی که برات ارسال میشه رو پر کنی و بعد منتظر تماس از شرکت باش🤩💎💎

من در این شرکت کار میکنم در آمدم هم بیست و پنج میلیون هست هم محصولات خوب و با کیفیت  داره هم درآمد خوبی هست درکنار هرکاری هم میتونی انجامش بدی هیچ سرمایه ای هم نمیخاد چرا نگران هستین  

سلام برید شرکت خوبی هست منتها هواستون باشه توی کدوم دست میرید دست کسی برید که از همه نزدیک تر باشه به لیدر اصلی اگر خاستید به این شکاره زنگ بزنید آقای شعبانی پور تپی دست ارشه ها هست باهاش صحبت کنید که شمارو توی دست خودش بزاره کلی حمایت میکنه ایشون09375000358

دختری از جنس پاییز *

سلام برید شرکت خوبی هست منتها هواستون باشه توی کدوم دست میرید دست کسی برید که از همه نزدیک تر باشه به لیدر اصلی اگر خاستید به این شماره زنگ بزنید آقای شعبانی پور توی دست ارشدها هست باهاش صحبت کنید که شمارو توی دست خودش بزاره کلی حمایت میکنه ازتون ایشون09375000358 

دختری از جنس پاییز *

[QUOTE=307497755]لیاتیم چیه[/QUOسلام‌عزیزم‌لیاتیم‌شرکت محصولات مراقبتی پوست و‌مو هستش ک شما نمایندگی میگیری و‌شروع ب کار با کمترین‌سذمایخ ممکن میکنید در منزل این شرکت یکی از بهترین شرکتهای هستش ک میتونم اسم ببرم 

باهام تماس بگیر تا کامل وجامع بهت توضیح بدم عزیزدلم۰۹۲۱۱۶۲۱۲۰۰