2777
2789
عنوان

کسی درمورد کار درشرکت لیاتیم چیزی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 18195 بازدید | 53 پست
مگه اگه تواین کاربرم دیگه نمیتونم کاردیگه ای برم؟ بعد اگه یموقع پشیمون بشم مگه نمیشه انثراف بدی؟

چرا میتونی بری ولی این همکلاسیه همش وبینار داره ینی جلسه آنلاین با گوشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین نظرها متفاوته،من از ضدافتابهاش،کرمای ضد لک و کرم پودراش راضی بودم ولی مثلا از ضد جوش راضی نبودم ...

سلام عزیزم ببخشید من میخوام ضد افتابش رو بگیرم بژ طبیعیش تیره نمیشه؟ پوستم گندمی روشن هست اگه بژ روشن بگیرم خیلی روشن میشه،

من سه ساله نماینده شرکت هستم لیاتیم زیرمجموعه شرکت تولیدی مهلران هست بیش از صد سال سابقه تولید محصول داره و بهترین امکانات اموزشی و بهترین کیفیت محصول،  کار بدون سرمایه گذاریه و چیزی برای از دست دادن نیست 

مگه اگه تواین کاربرم دیگه نمیتونم کاردیگه ای برم؟ بعد اگه یموقع پشیمون بشم مگه نمیشه انثراف بدی؟

سلام دوست عزیز من ۴ ساله در لیاتیم مشغول به کارم هر سوالی داشتین د. خدمتتون هستم