2777
2789
عنوان

خانمای باردار وباتجربه

164 بازدید | 10 پست

سلام من ۳۶هفته و ۴روزمه دیروز بچه تکون نمیخورد رفتم نوار قلب بگیرن قلبش میزد ولی هرکاری کرد تکون نخورد گف فشارت پایینع برو یه چیزی بخور بیا رفتم خوردم اومدم یکی دوبار تکون خورد دیگه تکون نخورد گفتن باید معاینه شی ولی هیچ علائمی از زایمانو نداشتم معاینه کرد به زور دست گف یه سانت باز شده برو دوساعت دیگه بیا رفتم برگشتم گف یکم فرق کرده تا صبح به دنیا میاد با رضایت خودم برگشتم خونه هنوز ک خبری نیس دردم ندارم اصلا دکترم بهم گفته احتمالا جثه بچه بزرگه ۱۳شهریور برو سونو اگه بزرگ بود سزارین شی به نظرتون تا ۱۳ام میمونه یا به دنیا میاد؟کسی تجربه داشته؟

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو پیش دکترت

دکترم دیشب شیفت بیمارستان بود تا دید گف ولش کن بره هنو۳۶هفتشه😑دکتر بیمارستان ول نمیکرد🤦‍♀️

تحت نظر باش ولی تا درجات شروع نشده نرو بیمارستان

من ۳۶ هفته بودم دکتر گفت سه سانت باز شده برو بستری شد

خودم هیچ دردی نداشتم آمپول زدن چندددد ساعت درد کشیدم و دهانه رحمم بازتر نشد آخرشم سزارین شدم

بنظرم تنبلی نکن برو پیش دکترت خدایی نکرده اتفاقی نیفته 

اتفاقا اونجا بود بهش گفتم منو ۱۳سونو نوشتی اگه بزرگ باشه میخوام سزارین شم گف تا ۱۳وقت هس هنو ۳۶هفتته

تحت نظر باش ولی تا درجات شروع نشده نرو بیمارستان من ۳۶ هفته بودم دکتر گفت سه سانت باز شده برو بستری ...

من بعد معاینه استخوانای پایین تنم درد میکنه😑کم مونده یه دستم قرض بگیره بکنه توش🤦‍♀️