2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ تاثیر نداشته ساید برعکس بوده

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

چندتاشون رو درختامون لونه درست کردن 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
باورم نمی شه نسل جدید هنوز خرافاتیو عقب افتادست. واقعن برای افکارتون متاسفم    

نسل جدید وقدیم نداره عزیزم تو زندگیت باید یک سری مسایل پیش بیاد تا بفهمی نمیخواستم بگم امیدوارم خدا چشم سوم که همون علوم ماورایه است وباز کنه ببینی بعدش بیای تاپیکم بگی اشتباه کردم

helooo  
نسل جدید وقدیم نداره عزیزم تو زندگیت باید یک سری مسایل پیش بیاد تا بفهمی نمیخواستم بگم امیدوارم خدا ...

حالا که علوم ماورا رو مسخره کردی مطمن باش خدا بهت ثابت میکنه این خصلت علوم ماوراست 

helooo  

توحیاط من هستن هرسالم جوجه میدن الانم خوابیده رو تخمش دوباره

انقد دوسشون دارم خیلی قربون صدقشون میرم

نمیدونم خوش یمن هستن یانه ولی گاهی از کنارش رد میشم میگم مامان گلی دعا کن منم مامان شم🙃

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩