پیاز به مقدار زیاد رنده کن. اگه با رنده ریز باشه بهتره. آب پیازو بگیر بریز دور.
بعد گوشت چرخ شده با پیاز و نمک و فلفل و زیره سیاه مخلوط کن . بزار یکی دو ساعت توی یخچال باشه تا خودشو بگیره
کمی روغن بریز کف تابه . مواد رو با دست بدار و بزار تو تابه. شعله رو حسابی کم کن . در تابه رو بزار روش. خودش آب پس میده و با آب خودش پخته میشه. بعد از یکساعت کباب هارو زیرو رو کن تا طرف دیگش هم بپزه. طرف دیگش هم نیم ساعت یا یه ساعت که پخت از تو تابه بردار
گوجه فرنگی نصف کن بزار توی همون تابه با روغن همون کباب که برداشتی بپزه. موقع پخت گوجه هم شعله کم باشه و در تابه رو بزار روش با درب بسته آروم بپزه