2777
2789

گوشتو با پیاز و زردچوبه و ادویه خیلی ورز بده

بعد پهنش کن ته تابه با چاقو برش بده درشو ببند با شعله پایین بزار اول خوب اب بندازه بپزه بعد سرخ شع

یه سسم میتونی براش درست کنی از سابت دربیار دستورشو

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشت چرخ کرده رو بهش پیاز رنده شده اضافه میکنی با ادویه و نمک هر چی دلخواه خودته ورز میدی..بعد بصورت کوکویی یا کتلتی کباب درست میکنیم میچینی کف ماهیتابه داخلش یه کم روغن می‌ریزی و روی کبابها هم میتونید گوجه و فلفل دلمه ای بزارید آخر سر اگر اگر خواستید آب جوش و و رب گوجه رو مخلوط میکنید میریزید روی‌کبابها

یه پیاز بزرگ رنده میکنی با گوشت چرخکرده قاطی میکنی.

ادویه 

زردچوبه

نمک

فلفل سیاه

دارچین

وآویشن میزنی و حسابی ورز میدی

کف تابهپهنش میکنی

درشو میزاری با حرارت ملایم میپزه

یه طرف که سرخ شد برش میزنی برمیگردینی طرف دیگه هم سرخ بشه.

اگه دوست داشتی همون اولش چند حلقه سیب زمینی و گوجه هم دورش میچینی باهاش بپزه. دوست نداشتی جدا سرخ کن به عنوان دورچینش.

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!

من گوشتو با ادویه و پیاز مخلوط میکنم بعد تو دستم بهش شکل میدم میدارم کف تابه روش گوجه حلقه شده الو بخارا و فلفل دلمه ای میذارم و درشو میبندم با شعله کم پخته شه...با کته ایرانی و روغن کرمانشاهی عالیه عالیییی😁😍

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

من دیشب درس کردم.ب گوشت فلفل سیاه زرچوپه  نمک زدم بعد قلقلی کردم سرخ کردم گوجه هم رنده کردم  بهش پودرکاری زدم.سرخ کردم ..گوشتارو ریختم تو گوجه ها پنج دقع بخار پز شد و امادع

پیاز فلفل دلمه رنده کن گوشت بریز فلفل نمک زعفرون دارچین بزن قشنگ ورز بده بزار تو یه قابلمه دردار بزار یخچال تا ظهر طعم بگیره قشنگ .هم مبتونی مث کتلت سرخ کنی هم کف تابه بزرگ کل گوشتو بریز پهن کن بعد با ی چیز تیز خط بنداز طولی مث کباب.گوجه هم کنارش سرخ کن سماغم بپاچ روش

یه بسته گوشت چرخ کرده بردار وقتی یخش کامل آب شد با یه پیاز متوسط با رنده ریز رنده کن آبشو بگیر با گوشت مخلوط کن ادویه ها (نمک فلفل سیاه) بهش بزن حسابی ورز بده بعد کف تابه رو چرب کن گوشت هارو بزن به سیخ چوبی و بزار توی تابه سه چهار قاشق هم آب بریز توش بعد درش رو ببند آخرش بزار یکم سرخ بشه وقتی که پخت توی همون تابه گوجه رو حلقه ای خورد کن بریز یه طرف کبابا طرف دیگش هم فلفل بزار.

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻 بخوام ادبی بگم👈🏻 برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه .                    (Free Free Palestine 🫒🇵🇸🕊️)

پیاز به مقدار زیاد رنده کن. اگه با رنده ریز باشه بهتره.  آب پیازو بگیر بریز دور.

بعد گوشت چرخ شده با پیاز و نمک و فلفل و زیره سیاه مخلوط کن . بزار یکی دو ساعت توی یخچال باشه تا خودشو بگیره

کمی روغن بریز کف تابه . مواد رو با دست بدار و بزار تو تابه. شعله رو حسابی کم کن . در تابه رو بزار روش. خودش آب پس میده و با آب خودش پخته میشه. بعد از یکساعت کباب هارو زیرو رو کن تا طرف دیگش هم بپزه. طرف دیگش هم نیم ساعت یا یه ساعت که پخت از تو تابه بردار

گوجه فرنگی نصف کن بزار توی همون تابه با روغن همون کباب که برداشتی بپزه. موقع پخت گوجه هم شعله کم باشه و در تابه رو بزار روش با درب بسته آروم بپزه