hana356ii مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 910 عنوان سلام خانوما صبحونه بخیر ؛ کسی هست بتونه جواب منو بده🥲 149 بازدید | 13 پست لطفا اگه هستین میاین .... و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم ..... بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت 1402/06/05 | 06:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aseman272 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 14412 بگو تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10401 سوالتونو همون اول بفرمایید 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
somebody111 عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 1698 متنفرم از تاپیکای اینطوری جوابم نمیدم بقیه بیان تو بگی؟!!! پست اول برای همینه که سوالتو بپرسی
hana356ii مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 910 من باردار بودم نمیدونستم و دقیقا تو تایم پریودم قرص میخوردم چون راهی کربلا بودم ....درواقع اول خدا بعد معجزه ی آقا امام حسین بود ...... و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم ..... بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت
hana356ii مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 910 خلاصه من خبر نداشتم باردارم و رفتم قبرستان وادی السلام البته فقط سر قبر ایه الله قاضی و مقام امام زمان رفتم سوالم اینه چرا میگن نباید قبرستون بره زن باردار .... و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم ..... بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت
hana356ii مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 910 متنفرم از تاپیکای اینطوری جوابم نمیدم بقیه بیان تو بگی؟!!! پست اول برای همینه که سوالتو بپرسی خواستم ببینم کسی هست ...اگه هست پست بزارم چرا انقد صبرتون کمه و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم ..... بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت
hana356ii مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 910 صبحونه بخیر ؟؟؟؟؟؟ اشتباه تایپی بود و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم ..... بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت
ملیکاا۱۴۰۰ عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 654 اشتباه تایپی بود سلام عزیزم هیچ مشکلی نداره بخاطر بعد روانیش میگن اینکه مادرممکن غمگین شه هیچ مشکلی نداره زیاد حساس نباش من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘