2777
2789
عنوان

از دست دوستم خستم ای خدا

442 بازدید | 26 پست

تا یه عکس میبینه توپروفایلم هزارتا پبام میده کجا رفتی بی منننن کی این لباسو خریدی باکی رفتی چی خوردی

متنفرم ازاین سوالا ادم چقدر فضول باشه اخه انگار بابد همه چیزامو چک کنه و بدونه زورم میاااد ک میگه این لباس کی خریدی من چرا ندیدم لاالله الا لله انگار باید رنگ لباس زیرمم بهش بگم والا ی چیزم بگم دعوامون میشه منم خیلی بی اعصابم یهو قاطی میکنم

تعداد اینجور ادمای سم زیاده

اون روز هم زن بزرگ فامیل توخونمون بود تادید میرم بیرون گفت کجامیری باکی میری این وقت شب میری؟دوستت ازکی باهاش دوستی و هزار سوال دیگ حتی مکان و اسم رستورانم پرسید

ب نظرم بی لول ترین ادم ها همینان

بس کنید این کارارو روانی شدیم حداقل سطح فرهنگتونو تو دلتون نگه دارید نزارید بفهمیم سم هستید

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عکس نگذار  مخاطبینت هم کاری بکن هرکسی متوجه نشه استوری و پروفایلت

وا حب دوست دارم عکسمو بزارم پروفایل من ک عکس غذا نمیزارم فقط صورتم و بک گراند پشت سرمه انقدر سوال میپرسه ازش متنفرم

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.
رفیقت متولد چه ماهیه؟

نمیدونم اذر فک کنم

نمیدونم اذر فک کنم

من یه اسفندی داشتم 

تازه چشاش شور هم بود ، لباس هام دیگه داشت به فنا می رفت 🤣

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
وا حب دوست دارم عکسمو بزارم پروفایل من ک عکس غذا نمیزارم فقط صورتم و بک گراند پشت سرمه انقدر سوال می ...

یک مدت نگذار انرژی منفی اش حالت بدمیکنه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
دوبار جواب دوستت رو ندی نمی پرسه ارتباطتان کم کن

ی بار یکسال تموم بلاکش کردم بدیش اینه همسایه ایم دست از سرم ورنمیداره میاد ور دلم و اعصابمم بهم میریزه موزی

من یه اسفندی داشتم  تازه چشاش شور هم بود ، لباس هام دیگه داشت به فنا می رفت 🤣

من خودم اصلا کار ب کار کسی ندارم تا ی عکس ببینم بپرم سوال بپرسم خب ب ماچ کی کجاس باکیه لباسشو ندیدی و فلان 

دوست صمیمیته اگر آره ک طبیعیه من دوستمو میکشم بدون من جایی بره باید همه چیشم ب من بگه اونم همین طوره رفاقت ینی همین اگرم صمیمی نیس ی جوری جوابشو بده دیگه روش نشع از این حرفا بزنع

شما دیگه تو سال ۱۴۰۲ و به یه همچین چیزای چرتی اعتقاد داشته باشید خیلی سمه چشم شور؟=//// خدایا

چشم شور حتی توی قران و حدیثو ایناهم اومده و واقعیه ربطی ب سال نداره ولی خب منم زیاد اعتقاد ندارم فقط روی اعصابمن سوالات اونجوری

دوست صمیمیته اگر آره ک طبیعیه من دوستمو میکشم بدون من جایی بره باید همه چیشم ب من بگه اونم همین طوره ...

هم صمیمیه هم دشمنه نمیدونم چجور بیانش کنم