2777
2789
منم خوابم نمیبره کاش مثل آیین نامه راحت بود،تمام دوستای من بارچهارم قبول شدن،اصلا حوصله ی هی آزمون د ...

ایشالا فردا با خوشحالی بیای بگی قبول شدی اعتماد بنفس داشته باش بدون بعضی ازافسرا سخت نمیگیرن دوسه بارم اشتباه کنی چیزی نمیگن سعی کن ریلکس جمع ش کنی

شما خانم ها مشکل بزرگی که دارید استرس افسر هست نه مشکل رانندگی .....به خواهرم اموزش میدادم دایم استرس داشت تا اینکه خودم پیادم شدم دیدم عالیه وقتی میشنستم قاط میزد ...بار دوم قبول شد.

قاصدک قصه پر غصه ما نوشتن وخواندن ندارد برگرد.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😫اوناییم ک پشت میشینن توماشین بی تاثیرنیستن

ما وقتی به خودت اعتماد داری نه فرقی نداره ایینه بغل داری شاید نفر اخر باشی .اعتماد بنفس .اعتماد بنفس درکنار مقررات .

سلام عزیزم قبول شدی ؟ من ک نشدم بهم ریختم اصن

سلام عزیزم رفتم گفتن امروزفقط بایدمیومدین اسمتون وثبت کنیم امتحان تاریخش ۲۲شهریوره،اتفاقامیخواستم بهت پیام بدم،چرا رد شدی،؟اشکال نداره اینا به خاطره پول کارشونه،غصه نخورفداتشم،انشالله سری بعدحتما قبول میشی گلم

سلام عزیزم رفتم گفتن امروزفقط بایدمیومدین اسمتون وثبت کنیم امتحان تاریخش ۲۲شهریوره،اتفاقامیخواستم به ...

والا ده بارفقط خاموش کردم چون من به پراید عادت نداشتم باپرشیا تمرین کردم خاک توسرم یادت باشه حتما باپرایدتمرین کن ایشالا که حتماقبول میشی

والا ده بارفقط خاموش کردم چون من به پراید عادت نداشتم باپرشیا تمرین کردم خاک توسرم یادت باشه حتما با ...

چندبارخاموش کردی بهت ایرادنگرفت؟طرف ماخاموش کنی میگن مردودی،منم ۲۰۷دارم اصلایکبارم باهاش حاموش نمیکنم،پرایدازکجابیارم😭ماشین فامیلم میترسم بگیرم 

رفتم گفتن که امروزاسمت و ثبت میکنیم هزینه شومیگیریم ۲۲شهریورآزمونته🤕

بسلامتی...پس میتونی بری همونجا که امتحان میگرن نگاه کنی تا بدونی چی به چیه