2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون این بده؟

74 بازدید | 9 پست

بچه ها من الان ۲۱ سالمه مامانم تقریبا ۴۸ ۴۹ 

خواهر و برادر دوقلوم الان کلاس سومن 

مامانم حدود ۴۰ سالش بود باردار شد 

یک دوستی دارم تازه باهاش آشنا شدم خودش تک فرزنده

بعد راجع به سن مامانم و اینا پرسید بهش گفتم 

بعد آنقدر تعجب کرد که بدم اومد ازش 

به نظرتون سن مامانم بده؟

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیش بده مثلا

من کلی از دوستام نزدیکای کنکور خواهر و برادرای جدیدشون تازه به دنیا اومدن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

دوستت مشکل داره یعنی فکر کرده کل دنیا یه دونه میارنو تمام 🥴

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆
من یه همکلاسی داشتم ۱۳ سالش بود مامانش ۵۰ و خورده ای

تک فرزند بود؟

این سن برای بچه سوم دوم اوکیه به نظرم 

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
تک فرزند بود؟ این سن برای بچه سوم دوم اوکیه به نظرم 

باباش قبلش ازدواج کرده بود طلاق گرفت ،مامانش دیر ازدواج کرده ،تک فرزنده، از لحاظ قیافه مامان  بزرگ بابا بزرگشن

افکار شکل دهنده اعمالند* 《قدرت》《راندا برن》
چیش بده مثلا من کلی از دوستام نزدیکای کنکور خواهر و برادرای جدیدشون تازه به دنیا اومدن

نه راجع به سن مامانم تعجب کرد 

من مامانم دور و ور ۴۰ بود که باردار شد به خاطر همین خیلی تعجب کرد یه جوری رفتار کرد که بدم اومد ازش