2777
2789

بچه هاا لطفا بیاین 

من ۱۴۸تا انتخاب دولتی انجام دادم و اخرین انتخاب هام به ترتیب کاردانی تعهدی اتاق عمل بعد هوشبری بعد ادبیات انگلیسی دولتی و بعد اموزش انگلیسی و بعد بازیگری هنر غیرانتفاعی تهرانه

لطفا کمکم کنید برای ویرایش درامد اون کاردان ها چقدره و چه کاری انجام میدن؟؟کارهای چندش و تمیزی اتاق عمل دست اوناسسس؟؟؟زبانو چیکار کنم راهنماییم کنید صفحه اخرمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم این حرف درسته یا نه خودتم راجبش تحقیق کن

پارسال یه مشاوری بهم گفت

که ۳ برابر طول تحصیل که میشه ۶ سال ،دو سال اولش کاردانی میگیری بعد ۶ سال تعهدی که داری با حقوق خیلی کم و کار زیاد انجام میدی

این شد۸ سال بعدش با کاردانی شغل بهت نمیدن ۲ سالم کارشناسی بگیری بعد ۱۰ سال به درامد میرسی

اینو گفت که همزمان با تعهد نمیشه درس خوند ببین راسته

نمیدونم این حرف درسته یا نه خودتم راجبش تحقیق کن پارسال یه مشاوری بهم گفت  که ۳ برابر طول تحص ...

اخه هیچ جا ننوشته که حیطه شغلش چیه و از طرفی میگن کار برای رشته زبان نیست نمیدونم الویت اینارو چجوری بزنم

اخه هیچ جا ننوشته که حیطه شغلش چیه و از طرفی میگن کار برای رشته زبان نیست نمیدونم الویت اینارو چجوری ...

کاردانی رو نمیدونم ولی کارشناسیش 

تو گوگل سرچ کن اتاق عمل پرونده و وسایل پزشکی و دستگاه ها رو قبل عمل بررسی میکنی و حین عملم هست دیگه صحنه های جراحی رو میبینن و کمک کار پزشکن

هوشبری هم همون بی هوشی مریض دیگه

رشته زبانم علاقه میخواد

الانم متاسفانه برای اکثر شغلا کار نیس و تعداد استخدامی کمه

اگه علاقه داشته باشی به هر رشته ای و براش تلاش کنی احتمال استخدامی هم بالامیره

بازیگری هنر تهران کجایی هستی

کاردانی کار براش نیست تا وقتی لیسانس هست

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
اخه این تعهد خدمته ۶سال تعهد

بعد تهعد کاری براش نیست 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین