2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل کار بلد بگن

138 بازدید | 10 پست

چطوری موقع جروبحث با شوهرتون 

خواسته تون رو واضح میگین قبل از اینکه کار به جاهای باریک بشه 

به عبارت دیگه مهارت حل مسئله تون چطوره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من فن بیان بالایی دارم برای همین شوهرم کم میاره و میگه حق با توئه😂

من فوری اشکم سرازیر میشه و حرفم تو گلوم خفه میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فن بیان بالایی دارم برای همین شوهرم کم میاره و میگه حق با توئه😂

😂😂 بنده خدا همسرت فک کنم به محض اینکه شروع کنی میگه حق با توئه مگه من چیزی گفتم ، اصلا مگه حرفی دارم 😂😂

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
من فوری اشکم سرازیر میشه و حرفم تو گلوم خفه میشه

خب من اینجوری بودم حالم بد میشه ببخشید معذرت میخوام ولی از اینکه انقد اسکول بودم

همیشه حقم میرفت اما الان موقع دعوا هیچی نمیگم و سعی میکنم بحث رو با خوشی یا مثلا باشه گفتن تموم کنم

امااا از فردای دعوا شروع میکنم

پیام میدم میگم فلان چیزو گفتی فلان کارو کردی یا اصلا فلان تصمیمتو من قبول ندارم  با دلیل بهش انقدرررررر میگم میگم ثابت میکنم

بعدم هیچ وووووقت قهر نمیکنم فقط یه کوچولو حالت ناراحتی میگیرم 

از بس همیشه شادو پراترژیم توخونه و با بچه و انرژی تزریق میکنم یکم که اخم کنم دنیا جهنم میشه

خب من اینجوری بودم حالم بد میشه ببخشید معذرت میخوام ولی از اینکه انقد اسکول بودم همیشه حقم میرفت ام ...

اصلا دست خودم نیست فوری اشکم درمیاد 

اهل پیام خوندن نیست 

منم مثل شما همش کوتاه اومدم و خندیدم که بحث نشه ولی دیگه کم آوردم

اره حتی اگه من مقصر باشم بعد ۱۰دقیقه میبینم که اون داره معذرت خواهی میکنه😂🤭

نه خواهر 

از شوهر شانس آوردی وگرنه اونم دوتا جواب درشت تر تحویلت میداد

اره حتی اگه من مقصر باشم بعد ۱۰دقیقه میبینم که اون داره معذرت خواهی میکنه😂🤭

😂😂 خوش به حالت خواهر ایشالله همیشه زندگی بر وفق مرادت باشه 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
اصلا دست خودم نیست فوری اشکم درمیاد  اهل پیام خوندن نیست  منم مثل شما همش کوتاه اومدم و ...

اون لحظه باید کوتاه بیای در اصل کوتاه اومدن اون لحظه یعنی دعوارو تو بردی اماااا پنجاه درصد بعد دعواس ول نکن انقدددد بکو بگو چیزی تو دلت نمونه 

مردا هیجانین یه لحظه عصبانی میشن بعد دیگه انگار همون ادم نیست ارومه ارومه

اون لحظه باید کوتاه بیای در اصل کوتاه اومدن اون لحظه یعنی دعوارو تو بردی اماااا پنجاه درصد بعد دعواس ...

خیلی گفتم بارها گفتم تاثیر نداشته 

دیگه کم آوردم