2777
2789

هر چی سوتی و لحظات فان داشتیم تعریف کنیم مستفیض بشیم😂😁

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
ملت میان اینجا درداشون‌ رو میگن کسی از حال خوبش نمیگه 😂

بزار خودم چراغ اولو روشن کنم😂

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من و بابام رابطه پدر دختریمون خیلی صمیمانه ولی در عین حال رسمیه ینی منظورم اینکه در کنارش خیلی کارارو روم نمیشه انجام بدم مثلا مثل رقص و اینا خجالت میکشم خلاصه😂 

ی روز رفتم دسشویی گلاب به روتون اونروز سلولای مغزم فرمان میدادن باید الان تو دسشویی برقصی چراشو خود مغزمم نمیدونس فقط میگفت انجامش بده

بعد در دسشویی ما قسمت پایینش المینیومه بالاش شیشه ماته ینی کسی ایستاده باشه ی چیزایی پیداس

اقا من شروع کردم خارجی رقصیدن ایرانیم نه هاا! بعد بابام از اونجا داشته رد میشده دیده به به من امروز یکی دو تختم کم شده اقا یکی زد به در رد شد وااای من دیگه روم نمیشد بیام بیرون که 😂😂😂

من و بابام رابطه پدر دختریمون خیلی صمیمانه ولی در عین حال رسمیه ینی منظورم اینکه در کنارش خیلی کارار ...

عزیزممم😭😂

منم دقیقا همینم درک میکنمم🤣🤝🏻

hope is dangerous thing for a woman like me to have 
عزیزممم😭😂 منم دقیقا همینم درک میکنمم🤣🤝🏻

😂😂😂😂😂