2777
2789
تو هم دانشگاهی ها هستن بچه ها یکی دختره ک‌تاه قامت هست یکی هم معلول جسمی با ویلچر میاد فک کنم جفتشو ...

اخه زده بود برا پزشکی باید سلامتی کامل داشته باشی ، من شنوایی یه گوشمو طی یه سانحه از دست دادم 💔 عاشق پزشکی از نوع جراح شدنم ،دارم دق میکنم ...

در آغوشِ خدا {🤍}
پزشکی سال۹۴ نمی‌دونم چه طور بگم که بد نباشه ولی جزو کوتوله ها بودن 

کوتاه قامتان اصطلاحشه که میدونم نوک زبونتون بود و یادتون نمیومد 

من شنوایی یه گوشمو سر یه سانحه از دست دادم عاشق رشته ی پزشکی از نوع جراحشم و دارم دق میکنم 💔💔💔

در آغوشِ خدا {🤍}

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه زده بود برا پزشکی باید سلامتی کامل داشته باشی ، من شنوایی یه گوشمو طی یه سانحه از دست دادم 💔 عا ...

نمیدونم منم شنیدم اونایی ک معلولین دارن پرشک میتونن بشن ‌وای برا تخصص فقط میتونن پزشکی هسته ای به‌نن

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

هوشبری .. والا نمیدونم مشکلش چیبود اما ی گوشش ناشنوا بود .. ن هیچ محدودیتی نداشت براش

منم یه گوشم نمیشنوه ولی عاشق پزشکیم ، اگه قبول بشم ممکنه اجازه ندن تو این رشته تحصیل کنم ؟ 💔

در آغوشِ خدا {🤍}
نه عزیزم حتما میتونی . موفق باشی دورت بگردم😘😘

اخه تو نت زده باید سلامتی کامل داشته باشی برا پزشکی  اما مثال نقضش ۳ تا دانشجوی پزشکی که به طور مادرزادی ناشنوا بودن و با کاشت حلزون تو یه گوششون الان تو دانشگاه تهران مشغول تحصیلا ! 

واقعا گیج شدم 💔

در آغوشِ خدا {🤍}
پس چرا تو گوگل زده باید کاملا سلامتی جسمی کامل داشت ؟  من یه گوشم نمیشنوه اگه پزشکی بیارم اجاز ...

راستش فک کنم اون بعد از فارغ تحصیلی اینطوری شده بود 

به هر حال قبل از اینکه ثبت نام کنی میری طب کار و پرونده تشکیل میدی 

فک کنم اونجا متوجه بشن

چون بیش از حد صبوری گمان کردند هیچ احساس نمی کنی ....  دوستان کاربری واگذار شده به تاریخ تاپیکا دقت کنید هی از من سوال نپرسید 😑😑😑