2777
2789

من یکی از گوشامو تو یه سانحه از دست دادم ، درواقع فقط با یک گوشم میشنوم ، میخواستم بدونم اگه بخوام مترجمی بخونم ، اعضای هئیت امنا یا کلا مسئولا با دونستن شرایطم مخالفت میکنن و اجازه نمیدن ؟

طب کار یا همون معاینات پزشکی داره ؟ 

کمکم کنید لطفا جواب بدید 

لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️

نه بابا کسی کاری نداره

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂

هیئت علمی دانشگاه منظورته؟!

نه کاری ندارن 

ولی برای اینکه در آینده مترجم شفاهی بشی باید شنوایی کامل داشته باشی

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیئت علمی دانشگاه منظورته؟! نه کاری ندارن  ولی برای اینکه در آینده مترجم شفاهی بشی باید شنوای ...

بله ، جز محدودیت های ورود به این رشته حساب نمیشه ؟ 

لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️
بله ، جز محدودیت های ورود به این رشته حساب نمیشه ؟ 

نه اصلا چرا باید محدودیتی باشه 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

نه اصلا چرا باید محدودیتی باشه 

اخه برای پزشکی هست ... 💔

برای من مادرزادی نیست ... 

اخه برای پزشکی هست ... 💔 برای من مادرزادی نیست ... 

اشکال نداره دوست عزیزم .

بعدم شما که کامل ناشنوا نیستید هیچ مشکلی نخواهد بود 

اشکال نداره دوست عزیزم . بعدم شما که کامل ناشنوا نیستید هیچ مشکلی نخواهد بود 

برای مترجمی شفاهی واقعا راهی نیست ؟