اوایل شیرم کم بود دخترم شیشه گرفت، بعد که شیرم بهتر شد دیگه هر کاری کردیم نه شیشه گرفت نه شیرخشک خورد.الان هفت ماهشه و وزنش کمه.کسی مشکل منو داشته ؟چیکار کردید؟
من دخترم سه ماهو نیمشه، همین مشکل شمارو دارم،6 مدل شیر خشک عوض کردم گفتم شاید مزه شیر رو دوست نداره،الان هم دگ نمیدونم چکار کنم،کاملا کلافه هستم و کم آوردم،دختر منم وزنش کمه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درست نمیشه فک کنم منم دخترم رفته تو 8ماه فقط ماهه اول شیشه شیرو شیر خشک میخورد اونم فقط دوبار امتحان کردم بعد از اون دیگه نخورد هرکار میکنم نمیخوره وقتی لج کرده بیخال شو بعد از چن ماه شاید یادش بره دوباره بخوره من دیشب دوباره بعد از این چند ماه امتحان کردم بازم نخورد دختر منکه خیلییییی کمبود وزن داره .غذا هم نمیخوره
برای شادی روح امواتم و حاجت دلم یه صلوات میفرستی دوستم؟!!!
اللهم صل علی محمد و اله محمدو عجل فرجهم....
سلام به همه . با در شیشه شیر به نی نیتون شیر بدید احتمالا قبول می کنه من بیمارستان که بودم تو اتاق بچه ها دیدم که با در شیشه به بچه ها شیر میدادن گفتن علتش اینه که بچه هایی که سینه مادر میخورن شیشه دوست ندارن