2777
2789
عنوان

دوستان توی هفته۳۴ وزن جنینتون چقدر بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 21 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیژم بچتون دنیا اومد 

چقدر بود وزنش 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
نه عزیزم هفت مهر بدنیا میاد

به سلامتی عزیزم اخرین سونو‌کی رفتی ؟ چقدر بود 

منم استرس وزن این فسقلو‌دارم منم 20مهر میاد ان شاالله

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
به سلامتی عزیزم اخرین سونو‌کی رفتی ؟ چقدر بود  منم استرس وزن این فسقلو‌دارم منم 20مهر میاد ان ...

اخرین سونو۳۲هفته رفتم ۲کیلو۲۵۰بود ایشالله بسلامتی بدنیا بیاد نی نیتون😍من که اخراشه دیگه اصلا نای راه رفتن ندارم

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (
اخرین سونو۳۲هفته رفتم ۲کیلو۲۵۰بود ایشالله بسلامتی بدنیا بیاد نی نیتون😍من که اخراشه دیگه اصلا نای را ...

عزیزم 2170,پس کی بوده 

اخ نوشتی 2170,توی 34هفته ؟

چون دقیق هم وزن بچه منه تو‌سونو‌