2777
2789
عنوان

شده بی دلیل بزنی زیر گریه؟

110 بازدید | 16 پست

نیم ساعت پشت سر هم گریه کردم 

الانم اروم شدم انگار یه باری از رو دوشم برداشته شده 

شمام اینجوری میشین؟

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همش تو دلم میگفتم خداکنه شوهرم نیاد 

وگرنه نمیگه این چشه اخه اینجوری گریه میکنه

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺

بعضی وقتا میگم من چرا انقد ضعیفم 

اخه مگه ادم بی دلیل گریه میکنه

چرا اینجوری میشیم اخه 

هرکس یچی میگه

بعضی وقتا چون فشار زیادی رو تحمل کردی و تظاهر به قوی بودن کردی یهو بیرون میریزه

بعضیا میگن همزادت که جنه یا همزادت توی دنیای موازی یه مشکلی براش پیش اومده

بعضیا میگن سنگینی گناهاس رو دل

بعضیا میگن آدمایی که کسی رو ندارن براشون گریه کنه خدا این عمو تو دل دیگران قرار میده که براشون گریه کنن

اره دیروز هم امروز هم باردارم ۱ماه مونده ب زایمانم تنگی نفس دارم استرس از این ور خود ب خود اشکم در م ...

اخی عزیزم 

تو بیشتر مراقب خودت باش 

ماه های اخر روحیه ادم ضعیف میشه،اهنگ بزار نزار غصه الکی ب بچت منتقل بشه

هرکس یچی میگه بعضی وقتا چون فشار زیادی رو تحمل کردی و تظاهر به قوی بودن کردی یهو بیرون میریزه بعضی ...

چه جالب!!!

اخی عزیزم  تو بیشتر مراقب خودت باش  ماه های اخر روحیه ادم ضعیف میشه،اهنگ بزار نزار غص ...

بخدا گلم دیه نمیتونم خیلی بیزارم دیروز اومد دراز کشیدم از حال میرفتم رنگم شده قرمز قرمز شوهرم صدام زد پاشوو بیین چه رنگی شدی بیا بریم بیمارستان سرش داد کشیدم گفتم با من کارب نداشته باش نفسم نمیاد نشستم فقط گریه کردم تپش قلب داشتم نمیدونم چم شده خیلی کسل شدم حتی نمیتونم دیه از جام بلند بشم