2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام...

130 بازدید | 8 پست

سلام خانوما من هفت سال باهاش دوست بودم یبار اون اوایل دیدم اینستاگرام بامشخصات داره و فقط دخترارو فالوکرده ازاون روز گفتم دیگه حق نداری داشته باشی 

الان ک ازدواج کردیم متوجه شدم تمام این مدت یه پیج دیگه داشت ۱۲۰۰تا زن فالوداشت ...پوشه عکس های یه دختر توی فلشش بود ک ب من میگه برای قبل اومدنته بااین دوست بودم.به من میگفت تلگرام ندارم الان دیدم همه سرچاش تلگرام بود و انگار تو حالت روح بوده ک من نبینم آنلاین میشه احتمال زیادم بخاطر فیلمای پ ورن و کانالاش رفته.

الان با فهمیدن این دروغاش به شدت از ازدواج باهاش پشیمونم تازه عقدکردیم ولی نمیدونم باید چکار کنم😔بهش گفتم باید حق طلاقو بهم بدی تا باهات ادامه بدم زندگیمو.الان نمیدونم چه غلطی کنم.

دیگه دختر نیستم😔ازطرفی میگه هرغلطی کردم برا دوران مجردی بود راهمون دوربود تعهد نداشتم و....الان اوضاع فرق کرده زنمی....

نمیدونم یه فرصت بدم بهش یا تمومش کنم این زندگیو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم با مشاور مشورت کن تا دیر نشده

من تجربه نداشتم ولی سخته که آدم بعد ازدواج تغییر کنه،تو همین سایت هم کلی تایپیک بوده که طرف تو دوران عقد و دوستی یه سری رفتارا رو داشته بعد خانومه گفته ازدواج کنیم درست میشه ولی بعد ازدواج تغییر نکرده