2777
2789

بچه ها من میخوام جامو تغییر بدم پیش دوستم بعد ۳ نفره میشیم

من تحت هر شرایطی باید برم اونجا چون هم الان خیلی اذیتم هم اونوقت مطمئنم درسم عملکردش بهترمیشه

دوستم راضی نیست چون فکر میکنه ۳ نفره اذیت میشیم خب من ی نیمکت بزرگتر اوردم میزامون صندلیاش جداست تازه من وسطم

چجوری میتونم مخ دوستمو بزنم فردا راضی بشه؟خیلی نگرانم واقعا اگ اینجا بمونم رو درسم اثر میزاره...

فرض کنید ی دختر ۱۷ ساله احساسیه ولی اصلا ساده و خیلی احساسی و اینا نیست ی کم غُده و اهل چیزای فانتزی و رویاییه 

فقط تروخدا فقط جواب سوالمو بدید دیگه جز جواب سوالم هیجی نپرسید ممنونتون میشم

بوس

بیخیال بابا

من کنار فانتزی ترین و شاخ ترین دختر مدرسه که کلا تو فاز دوست پسر و ... بود و خودشو عین چی چسبونده بود به من مینشستم

و رتبم دو رقمی شد

بیخیال خودت باش و بچسب به درست

بیخیال بابا من کنار فانتزی ترین و شاخ ترین دختر مدرسه که کلا تو فاز دوست پسر و ... بود و خودشو عین ...

تموم شد؟ خیلی تاثیر گذار بود عزیزم من خودم سمپادیم درسمم عالیه نمیخواد اینارو ب من بگید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تموم شد؟ خیلی تاثیر گذار بود عزیزم من خودم سمپادیم درسمم عالیه نمیخواد اینارو ب من بگید 

دیگه سمپاد قبول شدن کاری داره؟

تو دوره ی ما حداقل همه چیش کشوری بود و ستاد کشوری داشت

الان که استانیه و آبکی

راحت باش کوچولو