2777
2789
عنوان

خواهراااا کمکم کنید مشاوره بدید

62 بازدید | 8 پست

چیکار کنم شوهرم میخواد برای داداشش کمددیواری بزنه میگه مادرم میخواد بخاطر اون ...کابینتاشو زدیم الانم کمد اضافه شد البته هزینه رو خودشون میدنا فقط شوهرم انجام میده من خسته شدم بخدا نامزدم ۵ جمعه به جای اینکه برم گردش یا کارای خونه خودمون انجام بدیم میایم شهرستان کمد بزنیم چیکار کنم نیام باهاش چجور نیام بیام چجور بیام بخدا اعصابم نمیکشه ...چجوری به شوهرم بگم الانم بدون اینکه دعوا کنم حرفمو زدم شوهرمم جق رو به من میده اما میگه چاره ندارم بعدم یه جور پدر شوهرم رفتار میکنه انگار وظیفمونه یذره به فکر ما نیستن عروسی کنیم بره ۲ و نیم ساله عقدم ای خدا خستم ***ببخشید طولانی شد اما بخدا خبلی خستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم😢این چیزا تجربه و هنر میخواد که چطور رفتار بشه منم خواستم بقیه کمک کنن

اره واقعا میگن سیاست بده ولی بنظرم یه ذره سیاست لازمه چون ظرفیت آدم صاف و ساده رو ندارن و یجورایی میگن طرف قده

چیزی نگو کاری که شده با حرف زدن فقط وجهه خودتو خراب میکنی و کارم انجام میشه فقط خودت خراب میشی  مهم اینه شوهرت بهت حق رو میده اونم تو عمل انجام شده قرار دادنش ازدواج کنین مستقل بشین سطح توقعات پایین میاد آن شالله زودتر برید سر خونه زندگیتون

چیزی نگو کاری که شده با حرف زدن فقط وجهه خودتو خراب میکنی و کارم انجام میشه فقط خودت خراب میشی   ...

جالبه که حرف شمارو مادرمم زد گفت فقط خودتو خراب و اذیت میکنی🥲باشه پس هیچی نمیگم دیگه راس میگید حرفمو زدم درکم شدم فقط باید زود عروسیمو بکنم رااااحت شم اصلا هم عین خیالشون نیس برام زود عروسی بگیرن برم