2777
2789
عنوان

سلام فردا شب مهمون دارم لطفا بیاید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 22 پست
از مادرت کمک بگیری به نظرم بهتره عزیزم بالاخره ایشون ذائقه شونو بهتر می شناسن

خب از مامانم پاسخ کاملی نگرفتم اومدم سایت تا دوستای نی نی سایتی بهم کمک کنن😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم کدوم رو دوست داره بهم نمی گه فقط میگه به خودتت زحمت نده خودتت رو خسته نکن

شاید ماهی دوست نداشته باشه   بنظرم مرغ بذار  اگه کباب کنی بهتره چون چربی هم نداره واسه افراد مسن خوبه

جوجه کباب درست کن با سوپ جو با سالاد یا ماست و خیار 

یا 

برنج عدس و مرغ اپز بعدمرغارو سرخشون کن با سیب زمینی و کشمش 

یا 

غذای مورد علاقه من😝👇

برنج سفید با مرغ زعفرانی درست کن ک سسش غلیظ باشه بعد مرغا بعد غذاها و سینی بگیر نفری مرغ و بزار زیر برنج با زرشک و زعفرون😝😝

ببین تو دل منو شکستی! چون اصلا برات مهم نبودم ولی شک نکن.... کار ماشو سر کسی پس میدی... که خیلی برات مهمه....
خب از مامانم پاسخ کاملی نگرفتم اومدم سایت تا دوستای نی نی سایتی بهم کمک کنن😅

😂😂😂😂

باشه حالا که اینطوره من می گم از هر کدومش یه کم درست کن به قسمشم گوش نکن تازه خوشحالم میشه سفرت هم خوشگل میشه😊

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
😂😂😂😂 باشه حالا که اینطوره من می گم از هر کدومش یه کم درست کن به قسمشم گوش نکن تازه خوشحالم میشه ...

بله فکر کنم آخرش اینکار رو می کنم دو مدل می پزم هر کدوم رو که خواست می خوره 😊

بله فکر کنم آخرش اینکار رو می کنم دو مدل می پزم هر کدوم رو که خواست می خوره 😊

که احتمالا با کمال میل از هردوش می خوره😂

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃