2777
2789

من تو تاپیک قبل هم گفتم شقاق دارم این سری شدید شده کل دهانه مقعدم سوزش میکنه الان یه هفته ست با زور و گریه و جیغ مدفوع میکنم و دو سه روز هم هست که انقدر سوزش و درد داشتم کلا بیخیال دفع شدم اینجا تاپیک زدم همه گفتن برو دکتر. دکتر میگه برات پماد و داروی ضد یبوست مینویسم خوب میشه دفترچه رو باید تمدید کنم بعد برم دارو رو بگیرم. تو رو خدا بگید الان چیکار کنم میترسم انقد ک دستشویی نکردم مشکل داخلی پیدا کنم

انقدر زور میزنم و سوزش داره بدنم عرق میکنه و بیحال میشم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پماد آنتی هموروئید بزن سوزشش رو کمتر میکنه

ندارم باید برم بگیرم فردا اما تا اونموقع چیکار کنم بتونم راحت دفع کنم؟سوزشش جوریه انگار با تیغ از داخل تا بیرون بدنم و بریدم... شیاف دیکلوفناک بزارم اروم میشه بتونم حدقل یبار دستشویی کنم؟

4 تا تایپیک یکسان و رگباری بسه دیگه! برو دکتر

عزیزم از عمد ک این همه نزدم خودمم تازه متوجه شدم سایت ارور میداد فکر کردم تاپیکم ثبت نشده الان دیدم چندتا عین هم زده.. بلدم نیستم پاک کنم میکید چیکار کنم

ندارم باید برم بگیرم فردا اما تا اونموقع چیکار کنم بتونم راحت دفع کنم؟سوزشش جوریه انگار با تیغ از دا ...

فکر نکنم دیکلوفناک تاثیر داشته باشه آخه آنتی هموروئید داخلش بی‌حسی داره اون درد و سوزش رو آروم میکنه

عزیزم از عمد ک این همه نزدم خودمم تازه متوجه شدم سایت ارور میداد فکر کردم تاپیکم ثبت نشده الان دیدم ...

فردا برو داروخانه پماد رکتال بگیر،اسمش همینه روش بزرگ نوشته رکتال،طبق دستوری که نوشته شده هر روز مرتب استفاده کن اگر اثر داشت که حتما داره برو ۲تا دیکه هم بگیر هر ۳تاش رو کامل استفاده کن،فقط غذاهای خیلی چرب و ادویه‌ای نخور میوه و آب زیاد بخور پیاده‌روی کن اصلا نذار یبوست بشی،اسهال هم نباید بشی