2777
2789
عنوان

دوستان از مرز خسروی رفتید عراق !؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 26 پست

امام حسین دورت بگردم ببین با من چه کردی !؟

آخه من کجا و این حرفا کجا !!

من کجا و بین الحرمین کجا

خودت یه جوری منو ببر

یه جوری که به شلوغی نخورم

خدایا هیچکس و انقدر مردد و سرگردون نکن

امسال چند بار سفر رفتیم حسابی عشق و حال کردیم الان یه حالی ام که نمیدونم چمه

من اصلا بلد نیستم مثل کربلاییا سفر برم

اصلا بلد نیستم اونطوری لباس بپوشم

اصلا من مال این حرفا نیستم

پس این جاذبه عجیب چیه ... این کشش از چیه !؟

میگن باید تو موکب کنار هزار تا ادم بخوابی

میگن بچم اذیت میشه و اذیت میکنه

میدونم گرمه و من اصلا تحمل ندارم

چی سرم اومده خدا 😭😭😭😭

با این همه میگم عیب نداره میرم

فقط شلوغی و مرز و نمیدونم چه کنم ...

امام حسین من میدونم این حال و هوا الکی نیست

خودت دستمو بگیر برسونم کربلا ...

😭😭😭💔

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
فدات شم مرسی که جواب دادی قبول باشه  از چه نظر اذیت شدی!؟ شلوغ بود !؟ یا گرما و اب و غذا و ا ...

اره دیگه کلا مرز سخت بود چون شلوغ بود دیر دیرتکون میخوردن مردم،ولی مرزوکه رد کردیم اونور بهمون غذادادن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست عزیزم بالاخره رفتین کربلا؟؟ برگشتیم به سلامتی؟

سلام عزیزم

آره خدارو شکر به لطف امام حسین با تمام مشکلاتی که بود رفتم

سلام عزیزم..من یه بچه ۵ ساله دارم و بعدش دچار سقط مکرر شدم‌‌‌ ...به علت ایست قلبی تو هفته ی ۱۱ , میشه راهنماییم کنی خواهرم 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
سلام عزیزم..من یه بچه ۵ ساله دارم و بعدش دچار سقط مکرر شدم‌‌‌ ...به علت ایست قلبی تو هفته ی ۱۱ , میش ...

سلام عزیزم

خدا بچه تو برات نگه داره گلم

اول از هرکاری بعد از توکل به خدا یه دکتر خوب پیدا کن

تا ازمایشای سقط مکرر ، خود ایمنی ، انعقادی و ... همه گرفته نشه چیزی معلوم نمیشه

سقط های من بخاطر مشکل انعقاد خون بود

اونم نه عادی

سه تا فاکتور که هیچکس ازشون ازمایش نمیگرفت انقدر که بی اهمیت و گم بودن

اخر سر دکترم خیلی تجربش زیاد بود اونارم ازمایش کرد دقیقا مشکل از اونا بود

پس دکتر خیلی مهمه

بعد از اون رعایت کردن 

حتما داروهاتو ، سونو هاتو کارایی که دکتر میگه رعایت کن

ان شالله ایندفعه نتیجه میگیری

سلام عزیزم خدا بچه تو برات نگه داره گلم اول از هرکاری بعد از توکل به خدا یه دکتر خوب پیدا کن تا ا ...

ممنون عزیزم، اسم دکترت رو بهم میگی؟

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

بخاطر این کامنتت اینجام

شما فعلا پرچم تیلورو بنداز رو دوشت دور قهرمانانه تو بزن

تا کی میخوای خودت رو گول بزنی ؟ واقعا فکر میکنی مردمی که به سیستم ایراد وارد میکنن بی وطنن؟ این دوشقه شدن مملکت، این رو در رو وایستادن هموطنامون نتیجه افکار امثال شماست که با افکار عهد بوقی خیلی چیزا رو به ایران ارجحیت میدید! ولی برای امثال ما مهم ایرانه! مهم اینه که مدیریت ورزش این مملکت درست بشه و اصلا مهم نیست کی میره کشتی میگیره مهم اینه که ایران برنده باشه می فهمی؟ حالا کی وطن پرست تره؟ شماها که دل در گرو تفکری غیر از ایران پرستی دارید یا ما؟

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!