2777
2789
عنوان

به دادم برسین دارم میسوزم😭

687 بازدید | 37 پست

ساعتای 11 اینا شروع کردم به خرد کردن فلفل دلمه برای فریزر سر انگشتام از همون موقع تا الان بشدت میسوزه و بی طاقت شدم بجز خمیر دندون و جوش شیرین و پماد سوختگی و یخ چ راه دیگه ای مدنظر دارین همه اینارو امتحان کردم بدتر داره میسوزه خدایا تاحالا انقد من نسوخته بودم از بخارزدگی هم بدتره. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دستات رو بذار تو ماست

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم ک نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش نمیرسه😊اصولا من به هیچ خواسته ای نمیرسم مگر خلافش ثابت بشه، دنیا یه عشق به من بدهکاره

فکر کنم آبلیمو خوبه پارسال برا منم همین شد ... به یه انگشتت بزن اگه دیدی بهتر شد به همه دستت بزن 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht