2777
2789
عنوان

عشق یه طرفه

176 بازدید | 17 پست

کسی نتونست منو تغییر بده اما یه اقایی اومد تو یه ماه منو کلا از این رو به اون رو کرد و الان میخاد بره دارم دیونه میشم 

تعداد رای : 4
نظرسنجی
نمیدونم
2
50%
نمیدونم
2
50%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥺

[کــارامـــل صدام کن]1401/۹/۱۹زندگیم با وجودت به طوری قشنگی تغییر کرد.آخــــه تـــــو*خیلی قشنگ میگی جـان دلــــمـ من تغییر پیدا کردم به دختری که تو خواستی عاشق"[صدات،خنده‌هات،عکسات،چشات،دستات،]تو روشنایی قلب منی چطور میشه تورو دوست نداشت آخــه؟ به طور قشنگی هردومون تغییر کردیم.عشق"فراتر از این حرفاست انقدر زیبایی و خاطرات داره که اصلا قابل بیان نیست.تو تاپیکا تگم کنید فضای شادی رو براتون ایجاد میکنم🩴😂اختراع تایپ خودم:سَلaم خُbی #احساساتم ، بادکنک که نیست هروقت خاستین بادش کنید بعد بترکونید ؛
ینی چی  چجوری اون رو ب این رو کرد؟؟

یعنی این که سه سال بود به هیچ پسری محل نمیدادم هرکار میکردن اما هیچ توجه ی از من نمیدیدن اما این یهو اومد تو زندگیم شد دلیل حال خوبم دوباره خندهام از ته دلم بود 

اول اینکه چقدر از اون آقا خوشم اومد که داره میره ...

دوم اینکه تو نیاز به انگیره و همراه داشتی واسه تغییر که خب کشش های ذاتی زن و مرد باعث شد عوض بشی ...

سوم اینکه میدونم درد داره ... حتی چیزی شبیه مرگ ، یهو حس میکنی وجودت خالی شده ودستت به هیجا بند نیست و نگرانی ... میفهمم...ولی اون باید بره .... نترس طاقت میاری

و در اخر مواظب خودت باش خوب بمونی و ناراحت و عصبانی نشی هرچی یادگرفتی بزاری کنار ....

🎁🎁🎁

ی طرفه  معنایی نداره .وقتی طرف مقابل ابراز احساساتی نکرده

اونم دوسم داره اما به اندازه من عاشق نیست 

از اخر اینکه باهم باشیم میترسه میترسه که همه بفهمن و ابرو  ریزی بشه یعنی کاملا اون بهم بی خس نیس

اول اینکه چقدر از اون آقا خوشم اومد که داره میره ... دوم اینکه تو نیاز به انگیره و همراه داشتی واسه ...

همه ی اینارو میدونم اما خب دلم چیزیو نمیفهمه شدم همون دختره گوشه گیر سه سال پیش 

اونم دوسم داره اما به اندازه من عاشق نیست  از اخر اینکه باهم باشیم میترسه میترسه که همه بفهمن ...

خب باید ببینی اگر نمیتونه و نمیخوادباهات باشه پس هیچی. ازار نده خودتو.آبروریزی برای چی مجرد نیس مگه؟

parasoo1989@