2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای جوش ب صورت گودی و قرمز 

ممنون میشم کمک کنی

اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .
سلام عزیزم میتونم بپرسم چندسالته و چی باعث این اتفاق شده ؟ ارثی نیست ؟

سلام عزیزم.از قبل عید مریض شدم اضطراب شدید داشتم از اون موقع پوستمم خراب شد قبلش عالی بود

ارثی نیس.متولد ۶۸

سیاهی زانو قوزک

سلام عزیزم تو خونه میتونی یه روز درمیون از حنا استفاده کنی بیست دقیقه بمونه و بشوری 

توی حموم کیسه سفید اب روش بکش و بعدش از کرم جِی استفاده کن خیلی موثره

یه راه موثر دیگه هم استفاده از کرم لایه بردار ۲۵درصد برنداردن هست فکر میکنم دیجی‌کالا هم موجود داره و برای تیرگی زانو و قوزک پا موثره 

یه روز درمیون استفاده کنی و یه روزم باز کرم جِی

جای جوش ب صورت گودی و قرمز  ممنون میشم کمک کنی

جای جوشاتون اگر عمقی شده و به اصطلاح اِسکار پوستی هست فقط درمان کلینیکی جوابه اماااا اگر هنوز جوش میزنی و قرمزه راه اول درمان جوش و بعد درمان اون قرمزی های فرو رفتگی جای جوش هست که تا حدود زیادی میتونی از بین ببریشون بدون انجام کار کلینیکی

بعد اون درصدی که باقی میمونه از اسکار ها رو میکرونیدلینگ یا لیزر یا آر اف انجام بدی 

جواب بقیه رو بدم خیلی بهتر راهنماییت میکنم چیکار کنی🩷