2777
2789

منم دوست داشتم بدونم

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوریه

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩

واقعا آنلاین شاپ هایی هستن که درآمد عالی و بالایی دارن فقط باید خیلی زحمت بکشی ولی متاسفانه مثل اینستا نمیشه پیشرفت کرد 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

من چند نفر رو فالو کردم در آمد دارن آنلاین شاپ هم نیستن ولی با تبلیغ پیج های دیگه و ویو در آمد دارن

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

بچه ها من انلاین شاپ لباس دارم به یه نفر نیاز دارم که کارای منو استوری کنه بفروشه خودشم پورسانت برداره کسی میتونه ؟؟؟

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
اونایی که آنلاین شاپ دارن منظورمه واقعا کار بیهودیه یعنی

آره چون تا باید عضو بخری فعال باشی

باید این‌قدر کانال ت عضو داشته باشه تا خریدار ترغیب بشه خرید کنه

دوم آنلاین شاپ زدن تو شبکه‌های اجتماعی که کانال درست کنی یا گروه بیهوده هست

کانال زدن فقط برای معرفی محصول ت باشه نه برای جذب مشتری ت

جذب مشتری باید از راه های دیگه باشه

مثل پخش تراکت در شهر یا محله ت

کارتوخونه معتبر میخوای تاپیک اخرم