تاپیکای قدیمیم هست که همسرم عادت داره فیلم و عکسای زنای مستهجن ببینه و من۷ساله هرراهیو رفتم و درست نشد.خودمم چون همه تعریف اندام و قیافمو میکنن حتی خود بدبختش، به غرورم بر میخوره و هیچجوره نمیتونم کنار بیام با این مساله. من تو زندگیمون خیلی قانعم و خیلی فداکاریا کردم. چهارشنبه باز دیدم تو تلگرامش کانال مستهجنه و چه عکسایی از زنا دیده.وای خون جلو چشامو گرف گفتم از اولش دوست نداشتم و زورکی زنت شدم تو رابطه تظاهر به لذت میکنم و.... درحالیکه اینطور نیس الکی گفتم.بعد گفتم میرم تهدیدم کرد نمیذارم بچتو ببینی. دیوونه شدم با ناخونام افتادم جونش و چنگ زدم همه جاش اونم مدام هلم میداد.فحش کاری شد و قهر. الان تیشرت میپوشه تا جای ناخونامو ببینم مثلا. من هم عذاب وجدان دارم هم حس شرم هم حس حق به جانبی. من اینجوری نیستم خودم روان خوندم و عاقلم. اون منو به این روز انداخت. دیگه مثل سابق نمیشیم و من دوسش ندارم.جای من بودین چیکار میکردین
یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره. و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl
میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینکه اون این عکس و فیلمها را میبینه تو فکر. نکن چیزی کم داری اون از مجردی حتما معتاد شده
محلش نذار تا بیاد عذرخواهی،
مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍
حق داری به آدم یبار میگن..نباید اینجوری میشد که شد...تو خونت بشین و باهاش سرسنگین شو
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)