2777
2789
عنوان

کمک لطفاً

43 بازدید | 5 پست

لطفاً اگر میتونید با جمله هاتون آرومم کنید اگر نه حرفی نزنید ک حالم بده تر شه.مچکرم 

من ی سال پشت کنکور موندم و امسال همون رتبه پارسال کسب کردم.پزشکی ک هدفم بود رو قبول نمیشم باید برم پیرا بخونم.خونوادم ی جوری رفتار میکنن انگار من مُردم همه تو قیافه هستن جو خونمون سنگین شده.خداشاهده من از تمام وجودم برا کنکور گذاشتم.بهم میگن دوباره پشت کنکور بمون برات استاد میگیریم ولی تراز سوابقم پایینه بخوام پشت بمونم خیلی کارم سخته.این همه تو کل دوران درس خوندنم خدا رو صدا زدم ولی انگار صدامو نشنیده.بعد اعلام نتایج انگار با خدا قهر کردم حوصله هیچ کسی رو ندارم 

ممنون ک وقت گذاشتن و متنمو خوندین

اصلا پشت کنکور نمون که زندگیت تلف میشه فقط پزشکی خیلی سخته از نظرم ارزششو نداره , تو 40سالگی تازه میتونی مطبتو بزنی حتی وقت نمیکنی غذا بخوری چند روز پیش رفتم دکتر تعریف میکرد میگه از صبح تا الان چیزی نخوردم ی بیسکویت و چایی بود خورد عصر بود ,, خونوادت جات نیستن نمیفهمن چه تلاشی کردی 

سلام گلم

خداوند تو رو تنها نزاشته و ولت نکرده

به خودت فکر کن چه نعمتهایی داری! اینها نشانه عشق خدا به توعه، اگر یلحظه از تو ناامید بشه یا رو برگردونه واقعا قابل پیش‌بینی نیست.... پس توکلت رو از دست نده. 

عزیزم قبول داری که نظام آموزشی و کنکور مشکلات زیادی داره؟! اینکه کسی رشته دلخواه قبول نشه صرفا بخاطر تلاش کم یا نبود انگیزه یا... نیست. جلوی خونوادت وایستا نزار خواسته هاشونو به تو تحمیل کنن نزار روحت پیر و فرسوده بشه. 

واقعا ارزش داره یکسال دیگه هم پشت کنکور خانمان سوز وایستی؟ بنظرم انتخاب رشته کن و برو دانشگاه‌. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از نظراتتون

امیدوارم هر چه زودتر تصمیم درست بگیرم و حال زندگیم عوض شه

دیگه از اشک و غصه و زور زدن برا رسیدن خسته شدم 

بهم بگین چجوری ب خدا برگردم خیلی دلسرد شدم

ممنون از نظراتتون امیدوارم هر چه زودتر تصمیم درست بگیرم و حال زندگیم عوض شه دیگه از اشک و غصه و ...

باهاش حرف بزن

تو قنوت نماز به فارسی باهاش صحبت کن

خواهش کن ازش که دستاتو بگیره، تو رو غرق دریای رحمتش کنه و هر چی خیره برات پیش بیاد. 

از ائمه کمک بخواه خوندن زیارت عاشورا و دل دادن به مفاهیم و اون حالت تمنا و تضرع خیلی موثره.