2777
2789

نه بستگی به هم خوابگاهیت داره 

خوش میگذره 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم اره هم نه

اگرخودت ادم ساکتی هستی 

و خانواده بسیار منظم و کم جمعیتی داشتید برات سخت خواهد بود

من خودم ساکت نیستم

ولی زندگیمون همیشه منظم و ب قاعده بوده و خونمون ی سکوت و نظمی داشته توی خوابگاه یسری جاها واقعا اذیت شدم

ولی کلی هم خوش گذشته

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

همه چیز سختی های خودشو داره 

برا من خیلی خوب بود همیشه جز وقت درس خوندن، چون نمیزاشتن درس بخونم

ولی خیلی خاطره های خوبی دارم،

تا نصه شب بیدار موندن، خندیدنای یواشکی،   نصفه شب با دوستم گشنمون میشد بقیه خواب بودن جرعت نداشتیم لامپ روشن  کنیم با نور گوشی غذا میخوردیم 

یا وقتایی ک همه قاشق چنگالامون کثیف بود با ملاقه و کفگیر برنج میخوردیم 😂😂😂

یا یواشکی لباس دخترای هم اتاقیم رو میپوشیدیم مسخره بازی در میاوردیم فیلم میگرفتیم

یا وقتایی ک با موم و نخ میخواستیم پشمای دست و پای همو شیو کنیم 😂😂😂

اخییی یادش بخیر دلم برا زندگی خوابگاهیم تنگ شد

سعی کن قبل اینکه وارد اتاقی میشی راجب بچه هاشون ک چطورن 

گرمایی ان سرمایی ان .رابطشون باهم چطوره بپرسی 

بعضی از اتاقا ادمای سلیطه یا حساس ب سر و صدا داخلشونه شب و روز برات نمیزارند

همینطوری چمدونتونو برنداری بری تو ی اتاق 

تمیزی سوییت هم برات مهم باشه 

اخخخ پس ارزش داره خابگاه

اره خیلی 

همیشه میگم کاش خانوادم نیومده بودن شهری ک دانشگاه میرم سکونت کنن بخاطر من 

تو خوابگاه خیلی خوب بود ‌واقعا وقتی بهش فکر میکنم ک دیگه داخل خوابگاه نیستم قلبم میگیره 

ی دوست پایه داشتم همه جا میرفتیم 😂 

اینقد خرجای بیخود میکردیم 😂

ولی خدایی خودمون دوتا بودیم ، تو هیچ رابطه ای هم نمیرفتیم  

ممیشه محدویت ها و قوانین خوابکاه رو بگی؟ 💜

هرخوابگاهی فرق میکنه

خوابگاه ما زمستونا ساعت ۹ شب، بعداز عید تا ساعت ۹.۳۰ باز بود بعدش راه نمیدادنت و زنگ میزدن خانواده🥴

محدودیت خاص دیگه ای نداره

اهان اگر دولتی باشه خابگاهت مقداری ب پوشش هم گیر میدن ک هر سبک لباسی رو نمیتونی بپوشی بری بیای

بهتره با هم اتاقیات بسازی یعنی از همون اول قانون بذارید ک ساعت ۱۱ ۱۲ شب خاموشی باشه و بخوابید

چون اگر قانونی نباشه یکی میخواد بخوابه و واقعا ساعت خوابه اون یکی داره باصدا کاراشو میککه یا با تلفن حرف میزنه

نظافت اتاق رو ی برگه بنویسید بزنید روی در یخچال اتاقتون هر دوسه روز یبار ینفر انجام بده و تیک بزنید

درکل قوانین رو روی کاغذ یادداشت کنید و حتما رعایت کنید

شاید بنظر سختگیرانه و زیادی قانونمدارانه باشه

ولی وقتی چندتا ادم غریبه با فرهنگهای مختلف و سبک زندگی مختلف کنار هم قرار میگیرن بهترین کار برای ایجاد نظم، همین قوانین هست

وگرنه یکسره دعوا و بحث و ناراحتی پیش میاد

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /