2777
2789

لباس خونگی

لباس بیرونی 

چادر رنگی  برای وقتی تاسیسات میاد 

پتو بالشت تشک ملافه 

تشت برای لباس شستن 

هممه وسیله های لازم برای اشپزی 

مدارک 

شارژر 

و.... 

حتی نخ و سوزن

همممه چی لازمه ببری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسایل حموم حوله شامپو ...

دوتا دمپایی یکی برا داخل خوابگاه یکی برا حیاط

چن دست لباس راحتی زیاد نبر سه چهار دست کافیه 

دوتا کتونی یا کفش بیرون 

چن دست مانتو 

ناخن گیر .پد .شونه .دستمال کاغذی .نبات 

ظروف ماهیتابه کوچیک قابلمه کوچیک نمک و فلفل 

فلاسک دانشجویی 

و .....

نه تو می مانی و نه اندوه و نه هیچ یک مردم این آبادی ....

من هر طبقه کلی رو می‌نویسم هرچی تو اون به ذهنت میرسه ببرت مثلا شست و شو بهداشتی مثل (ریکا، تاید، مایع ظرفشویی و دستشویی شامپو) 

وسایل شخصی بهداشتی  

وسایل شست و شو بهداشتی 

خوراکی و مواد اولیه 

لباس بیرونی تو خونه 

دمپایی 

چوب رختی 

لوازم تحریر 

لوازم خواب

ظرف آشپزخونه و آشپزی 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

من هر طبقه کلی رو می‌نویسم هرچی تو اون به ذهنت میرسه ببرت مثلا شست و شو بهداشتی مثل (ریکا، تاید، مای ...

ممنونم عزیزم خیلی جامع و کامل بود♥️🌺🌹

لوازم خواب ک گفتی یاد لباس خواب افتادم😂😂

دبیر و مشاور کنکور 🙃سوالی داشتید درخدمتم

وسایل خواب=یه ملافه یا پتو مسافری که روی تشک تختت بکشی ،یه پتو و یه بالش.

ظرف‌و ظروف=دوتا قابلمه کوچیک که کهنه هم باشن چون تو خابگاه قطعا یا گم میشه یا میسوزونن خلاصه داغون میشه.کهنشو ببر که حیف نشه.قاشق . چنگال. یدونه کاسه. دوتا لیوان. دوتام بشقاب.یکی دوتاخم ظرف پلاستیکی دربسته ببر تو یخچال غذا و میوه میزاری توش. یه بطری برای آب توی یخچالت.  تو اتاقتون باید یه کتری و یه قوری هم باشه .ببین کدومتون میتونید ببرید.

وسایل بهداشتی=مسواک و خمیردندون_شونه_شامپو_صابون_ناخن گیر_لیف_حوله_لگن برای شسن لباسات

پوشاک=هرچی مانتو و شلوار و لباس خونگی داری بردار_😂کوله پشتی و کیف

اتو_ سشوار_ اتو مو_لوازم آرایشی.

ممنونم عزیزم خیلی جامع و کامل بود♥️🌺🌹 لوازم خواب ک گفتی یاد لباس خواب افتادم😂😂

😂😂😂 خواهش می کنم.

اره بالش پتو 

مثلا دوتا پتو ببر ی مسافرتی یه عادی 

من وسیله زیاد دارم💔🥲

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

شما خابگاهی بودین؟

اره من ارشد میخونم

مواد غذایی=برنج_گوشت_گوششت چرخ شده_مرغ_ماهی از هر کدوم نیم کیلو ببر زیاد نبر بار اضافه میشه. شب قبل رفتنت بزار یخ بزنه که بتونی فرداش ببری یه شهره دیگه.یاهم میتونی از خونه نبری بری تو همون شهر خابگاهت بخری.

ماکارونی. روغن.نمک. چای.قند.ادویه ها. گوجه.سیب زمینی.پیاز.میوه . رب. آبلیمو.رنده هم ببر.تن ماهی.

خلاصه ببین چی چیارو میخوری یا از خونه ببرشون یا برو همونجا بخر. به نظرم اونجا بخری بهتره چون خییییلی وسایل زیاد میشه بار اول که میری خابگاه. اینچیزا بارتو زیاد میکنه.

راستی یه جارو دستی نبتون هم ببر. چون کف اتاقتون قراره دریای مو بشه😑🤮🤢 جارو دستی ببرین که هر روز نوبتی یه نفر جارو کنه تمیز بمونه 

حبوبات یادم رفت . حبوباتم ببرم. 

یه سبد مسافرتی بزرگ برای ظرف وظروف ونون وظروف پلاستیکی  بردار

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...