2777
2789
میشه بگید رشتتون چیه  مکانیک ب احتمال زیاد برم  بین مکانیک و برق کدوم بهتره؟؟

داداش خودم متالورژی مشهد میخونه راضیه 

مکانیک و برق برای دانشگاه های تاپ خوبه چون میتونی اپلای شی

مهندسی کامپیوتر هم اگه فعال باشی عالیه 

من  فعلا دانشگاه نمیرم

دختر قد بلندم😁 اینجا قراره با مهربونی صحبت کنیم 💕آدما به اندازه کافی بد این دنیا رو دیدن دل همو نشکنیم 👀🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم رشتم ریاضی بوده با مهندسی بخوای بمونی تو ایران جز تباهی هیچی برات نداره حالا هرکدومشو که بخو ...

نمیتونم واقعا😂 تلاشش میکنم 

ولی الان میخام یه رشته برم حداقل ایران موندم یه کار درست حسابی پیدا شه

داداش خودم متالورژی مشهد میخونه راضیه  مکانیک و برق برای دانشگاه های تاپ خوبه چون میتونی اپلای ...

دانشگاه تاپ نمیتونم فقط حکیم سبزواری با این رتبه ها مهندسی در میاد 

فردوسی علوم پایه میتونم برم ولی کار نداره

داداش خودم متالورژی مشهد میخونه راضیه  مکانیک و برق برای دانشگاه های تاپ خوبه چون میتونی اپلای ...

متالورژی رتبم میخوره فردوسی ولی تاپیکا دیگ دیده بودم بازار کار خوب نداره میگن

داداش شما شغل پیدا کرده؟ 

متالورژی رتبم میخوره فردوسی ولی تاپیکا دیگ دیده بودم بازار کار خوب نداره میگن داداش شما شغل پیدا کر ...

اره پیدا کرد و اینکه طبق گفته های داداشم همکلاسی دختر هم زیاد داره

من سبزوارم 

میتونی رشته ای ک دوست داری حکیم بری

بعدش برای فوق بخونی بری دانشگاه بهتر

دختر قد بلندم😁 اینجا قراره با مهربونی صحبت کنیم 💕آدما به اندازه کافی بد این دنیا رو دیدن دل همو نشکنیم 👀🤗
اره پیدا کرد و اینکه طبق گفته های داداشم همکلاسی دختر هم زیاد داره من سبزوارم  میتونی رشته ای ...

متالورژی اگه بخام برم که فردوسی میتونم حکیم لازم نیس 

درآمد متالورژی چطوره شغل مربوط ب چیه؟ 

اگ کار باشه ک خوبهههه همینو برم

بعد من یه تاپیک دیدم دختره میگف حکیم از خود سبزوار خیلی دوره😐واقعا راهش دوره؟  

متالورژی اگه بخام برم که فردوسی میتونم حکیم لازم نیس  درآمد متالورژی چطوره شغل مربوط ب چیه؟&nb ...

درآمدش بستگی به خودت داره اگه مقاله بنویسی و درس بخونی شرکت‌های خوبی استخدام میشی من دیگه بیشتر از این نمیدونم تو نت تحقیق کن

سبزوار از سر تا تهش کلا یه ربع فاصله داره😂😂

نه بابا زیاد دور نیس به شهر چسبیده 

نه من رشتم تو دانشگاه مهندسی شیمی بود که انصراف دادم. اشتباه منو تکرار نکن و تحقیق کن راجع به رشتت

منم مهندسی صنایع غذایی انصراف دادم شیمی زیاد داشت خوشبختم خخخ

یک عدد چپی 

عزیزم فکر کنم مهندسی معماری و طراحی داخلی دقیقا اسمش نمیدونم چیه چون ملت اول به ظاهر خودشون میرسن بعد به ظاهر خونشون و شنیدم خیلی پرستیژ دارن تو دانشکده و اینا

یک عدد چپی 

منم مهندسی صنایع غذایی انصراف دادم شیمی زیاد داشت خوشبختم خخخ

وای مهندسی صنایع من نگاه کردم که بیشتر واحدا فیزیک بود😐😐

مهندسی صنایع با صنایع غذایی فرق داره؟؟ 

وای مهندسی صنایع من نگاه کردم که بیشتر واحدا فیزیک بود😐😐 مهندسی صنایع با صنایع غذایی فرق داره؟؟&n ...

اره کلی پسر دوست مامانم کارشناسیش این بود الان مایه داره

یک عدد چپی