2777
2789
عنوان

نمازخوان یه دقیقه میآید لطفا

79 بازدید | 9 پست

من کیست دارم و قرص میخورم  یازده روزه پریودم الان کمه در حد چند قطره چندساعت یه بار لباس زیرم خونی میشه باید غسل کنم یا فقط لباس زیرم و عوض کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ده روز پریودی حساب میشه 

بعدش اگ کم هس ک ب اون وره لباس زیرتون نمی رسه فقط لباس زیرتون رو عوص کنین ولی اگ ب اون ورش می خوره باید برا هر نماز برین حموم و غسل استحاضه کنین

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...

بالای ۱۰ روز استحاضه محسوب میشه ک ۳ نوع استحاضه داریم حالا من دونوعشو توضیح میدم 

استحاضه ی کثیره خونریزی زیاد داره یعنی شما یه تیکه پنبه ی کوچیک بزاری میبینی خون ب ته پنبه رسیده ک در این حالت شما باید برای هر وقت غسل کنی و برای هر نماز وضو بگیری یعنی صبح غسل و وضو ظهر یکبار غسل و برای هر دونماز وضو و شب هم ب همین منوال 

در استحاضه ی قلیله پنبه ک بزاری خون ب ته پنبه نمیرسه و ازش رد نمیشه و بالای پنبه  میمونه یعنی خونریزی کم و برای هر نماز باید غسل کنی یعنی نماز ظهر یک وضو و نماز عصر هم یک وضو 

اولا ده روزبیشتر حیض حساب نمیشه باید بعد ده روز نماز بخونی بعدش باید بدونی خونی که ازت میاد قلیله اس یا کثیره یعنی اگه به پنبه آغشته بشه خون از ش رد شه کثیره اس ا

گه رد نشه قلیله اس توی قلیله میتونی پاک کنی یا زیر پوش عوض کنی نماز بخونی اما توی کثیر قبل هرنماز باید غسل کنی البته بعد ده روزو میگم باز رساله نگاه کن دقیق گفته