2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اینجا خانمهایی هستن که سالها از انتخاب رشته شون گذشته چرا نمیرید سایت مناسب خودتون، اینجا وسط زایمانش خانم گزینه ی سایت رو براتون تشریح کنه یا حین اقدامش؟ یا توی مغازه ای که داره جهاز میخره. هر چیزی جایی داره دیگه. خسته شدیم بخدا

سلام😊 

اسی برو سایت سازمان سنجش نوشته پذیرش دانشجو صرفاً با سوابق تحصیلی لینک داره

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

عزیزم اینجا خانمهایی هستن که سالها از انتخاب رشته شون گذشته چرا نمیرید سایت مناسب خودتون، اینجا وسط ...

عزیزم خب ناراحتید تاپیکای این مدلی رو‌ وسط اقدام و زایمانتون باز نکنید

عزیزم خب ناراحتید تاپیکای این مدلی رو‌ وسط اقدام و زایمانتون باز نکنید

کاش قبل انتخاب رشته، یخورده قدرت تشخیص بودن در چه جایی و چه سوالی رو کجا پرسیدن رو یاد بگیرید ، این خیلی مهم تره. هر چند توقعی نیست از کسی که توی این سن اینجور سایتهای تخصصی بانوان هستند،

سلام😊 
کاش قبل انتخاب رشته، یخورده قدرت تشخیص بودن در چه جایی و چه سوالی رو کجا پرسیدن رو یاد بگیرید ، این ...

عزیزم من خودم کنکوری نیستم ولی چون برای برادر و دخترخالم انجام میدم از این سایت استفاده میکنم.. اینجا جاییه که همه جور آدم و با هر جور اطلاعاتی هستند و راحت تر آدم می‌تونه به جواب سوالات برسه.. خداروشکر که شما قدرت تشخیص دارید..امیدوارم در زندگی واقعی شخصیتتون به این شکل نباشه وگرنه خدا به داد همسر و خانواده برسه

کاش قبل انتخاب رشته، یخورده قدرت تشخیص بودن در چه جایی و چه سوالی رو کجا پرسیدن رو یاد بگیرید ، این ...

جالبه اینجا محل پرسیدن سوالات راجع به کنکور نیست ولی درباره قبور ائمه و تخریب و... میتوان صحبت کرد و آن زمان سایت مربوط به اقدام و زایمان نیست..عزیزم هرچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند

عزیزم اینجا خانمهایی هستن که سالها از انتخاب رشته شون گذشته چرا نمیرید سایت مناسب خودتون، اینجا وسط ...

آمار کنکوریای این سایت بالاست عزیزم

طل...یک هم مربوط به زایمانه؟که اینقد درموردش حرف می‌زنین؟

کاش دغدغه ما هم بارداری و اقدام بود

از طایفه نوریم ✨ ما تیره نمی‌مانیم:)🌱یه دختر دهه هشتادی که زاده‌یِ رویاهاست:)عاشق ماه و پروانه 🦋🌛...

[QUOTE=307342473]عزیزم من خودم کنکوری نیستم ولی چون برای برادر و دخترخالم انجام میدم از این سایت استفاده میکنم.. اینج ...[QUOTE

ازادیم گلم، پس نمی‌خواد بهشون توضیح بدی😎

از طایفه نوریم ✨ ما تیره نمی‌مانیم:)🌱یه دختر دهه هشتادی که زاده‌یِ رویاهاست:)عاشق ماه و پروانه 🦋🌛...

اگر کنکور شرکت کردی میتونی داخل اون ۱۵۰ کد رشته ای که سنجش در اختیارت میده کدهای رشته های صرفا بر اساس سوابق تحصیلی بزنی   اگر شرکت در کنکور شرکت نکردی باید کد ۱۰ رقمی انتخاب رشته بر اساس سوابق تحصیلی رو خریداری کنی .اما توجه داشته باش که کد های دانشگاه آزاد رو نمیتونی بزنی دانشگاه آزاد رو باید براش جدا اقدام کنی