2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین😭😭عکس

384 بازدید | 20 پست

خانما من یه بسته داشتم و منتظر بودم برسه

الان کد رهگیری رو زدم اینو نشون داده؟ یعنی چی؟؟ 

یعنی بستم رسیده؟؟ اما چیزی به دست من نرسیده

تو رو خدا اگه میدونین راهنماییم کنید چیکار کنم

🌱💚

چی نوشته

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزن رو مشاهده نامه رسان 

برو اداره پست محله 

بهشون بگو داستان چیه 

این کارمندتون قرار بود بسته من و بیاره ولی چیزی نیومده!

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

اگر گردن نگرفتن و ..

میتونی شکایت کنی

چون وقتی تحویل داده میشه رسیدی امضاء چیزی از شما من باب تحویل میگیرن 

ولی این تخلفه که الان زده تحویل داده شده 

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
فقط اسمش رو نوشته اطلاعات دیگه ای مثل شماره تلفن هیچی نداره

با همون اسم کد پیگیری و..  برو اداره پست 

اگر گردن نگرفتن و .. میتونی شکایت کنی چون وقتی تحویل داده میشه رسیدی امضاء چیزی از شما من باب تحوی ...

من میگم نکنه اومدن در زدن من خواب بودم متوجه نشدم یکی از همسایه های فضول به جای من تحویل گرفته صداشم در نیاورده

🌱💚
من میگم نکنه اومدن در زدن من خواب بودم متوجه نشدم یکی از همسایه های فضول به جای من تحویل گرفته صداشم ...

امکان نداره به همسایه و .. تحویل بدن ! 

مگر این که ساختمون دو سه طبقه باشه و طرف تحویل بگیره 

در این صورت هم اداره پست بری بهت میگن تحویل گیرنده کی بود و ..

بازم میتونی شکایت کنی