2777
2789
عنوان

حسود بودنم

209 بازدید | 22 پست

سلام با ی آقایی در حال آشنا شدیم بعد من خیلی حسودم و میگم هرجا میری منو با خبر کن بعد اگ خدا بخواد فردا راهی کربلا میش خودشم با من‌گرم حرف میزنه دیروز بعد ۶ ساعت بهش پیام دادم‌ اینا گفت ک رفتن خونه داییش منم ناراحت بودم ک چرا پیام نمیدی اونم‌گفت اعصابم خرابه پاسپورتم رو گم کردم و اینا بعد یکم حرف میزدیم هعی میرفت بعد ناراحت ک میشم میگی اول گوش کن ببین چی میگم بعد قضاوت کن ب من میگ شکاکی اینا بخاطر اینک بهش گفتم با کس دیگه ای حرف میزنی دیر سین می‌کنی گفت ن کنار داییم اینایی نمیخوام بی احترامی کنم حرفش رو گوش می‌کنم یعنی من الان زیادی حساسم بنظرتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اگه یک جو عقل تو سرش باشه رهات میکنه

واقعا فکر کردی بعد ازعقد اینقدر بهت گزارش میده

حس میکنم داری خفففففه ش می کنی

خیلی رو مخی 

انتظار داری وسط صحبت با بقیه گوشی چک کنه ؟

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
بنظرم اگه یک جو عقل تو سرش باشه رهات میکنه واقعا فکر کردی بعد ازعقد اینقدر بهت گزارش میده حس میکنم ...

اره متاسفانه اینطوریم واقعا خودم میخوام عوض بشم حتی اگ خودمم بودم نمیموندم اما نمیدونم راهکارش چیه ک بتونم خودمو تغییر بدم😐😑

خیلی زیاده روی کردی عزیزم.شماتو مرحله ی شناختین.متاسفانه خودتو بدنشون دادی.یه کم راحتش بذار

اره از این ب بعد تلاشمو میکنم زیاد ب رو نیارم الانم میبینم حق با اونه  مثلا شب بهم گفت کار داره ببخش اینا من با سردی گفتم باش شب بخیر انگار دست خودم نیست این حرفارو ک میگم

دختری ک بخاد حساس میشه  پلی خب ن تو‌ مرحله اشنایی  یا اینکه با کسی در حال مکالمه باشه و ...

درسته بله یکم از اونایی ام ک احساس مسئولیت میکنم نمیدونم چرا گاهی اوقات بی دلیل ناراحت میشم نمیدونم چرا اینطوری میکنم حتی کنترلش هم سخته برام