2777
2789

دوشب شوهر دوستم نیس امشب با بچه ها اومدم پیششون البته خودش گف بیاین

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""

چیش ترس داره؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونشون ازایناس که یه حیاط کوچیک داره مادرشوهرش پایین

خودش هم بالاس که پله هاشون میرسه ب حیاط

مادرشوهره هم همکف در واحدش تو حیاط

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""

حالا دیگه تا ۲۰ ۳۰ نفر خب خب بعدش نکنن که نمیگه چی شده

لطفا برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ♥️1400/9/10 دخترم به دنيا اومد 😍 1400/9/19 آسموني شد 😭🖤 خدا جونم آخه چرا انقدر زود دخترمو بردي پيش خودت؟ من مامان خوبي نبودم براش؟ آخه خدا جون ٩ روز خيلي كم بود واسه ديدن اون صورت نازش واسه بغل كردنش واسه گرفتن دستاي كوچيكش😭 خدا جونم تو رو به بزرگيت قسم به دل شكسته م يه نگاهي بنداز یه نی نی سالم و صالح بهم هدیه بده خودت میدونی حالم چقدر بده با هدیه ت حالمو خوب کن خدا جونم ایشالله ماه بعد بیام نی نی سایت و بگم منم بچه دار شدم و ۹ ماه بعدش هم بیام بگم خدا رو شکر نی نی جونم صحیح و سالمه 🤲♥️

بخدا همش صدای اب میاد از تو حیاط

اولشم صدای پا اومد

انگار یکی پله هارو اومد بالا رفت پایین

پمپشونم خرابه

ابشون قطع

بخدا همش صدای اب میاد از تو حیاط

اخی حتما شما عادت نداری اونا خودشون عادت دارن به این صدا منم وقتی خونه کسی میخوام حساس میشم بعد از اخر میگن ما هر شب همینه

خداهست  خیلیم هست بسیار نزدیک نزدیکتر از رگ گردن 

مادرشوهره پایین تنهاس

من و دوستم  و بچه ها هم بالاییم

۱۰دقه پیش صدای اب اومد الان دوباره صداش اومد