2777
2789
عنوان

دلم از غصه میخواد بترکه

247 بازدید | 10 پست

✋🥲✋چقدر غم دارم امشب چ روزای  سختی چندسالیه کلن داریم بدبیاری میاریم

هی خدا میشنوی صداما 🥺💔 بابا منم بنده اتم تور ب هموت خودت قسم بزار منم رنگ خوشبختیو ببینم وطعمشو بچشم 

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟

منم سال پیش همینو به خدا میگفتم

حتی یادمه درست ۵ شهریور پارسال رفتم مشهد به امام رضا گفتم نزار زنده برسم شهرم منو از دنیا ببر

خیلی اوضام بد بود

بود..

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

منم سال پیش همینو به خدا میگفتم حتی یادمه درست ۵ شهریور پارسال رفتم مشهد به امام رضا گفتم نزار زنده ...

الان خوبی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خوبی؟

خیلی خوبم 

بهتر از همیشه

توهم اوکی میشی اگه نشدی بیا تف کن تو صورتم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

عزی،م اگه دوست داری درسهای استاد شجاعی رو گوش کن. 

خیلی تو زندگیت کمکت میکنه.به خصوص موضوع موانع استجابت دعا

این لینک کانالشون در تلگرام و ایتا هست 

@ostad_shojae

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

من خیلی یهویی با قانون جذب آشنا شدم یکی برام از جذب گفت و توضیح می‌داد یهو دیدم چ جالب دو سه تا از تصورات بچگیم واقعی شد یکیش تو همون بچگی بقیه اش تو بزرگی برای همین قبول کردم ک هس اومدم فایل صوتی راز و گوش کردم حقیقت بیمار هم بودم و خیلی نیاز ب حس خوب ذاشتم گوش می کردم نه برای این ک چیزی جذب کنم فقط چون آرامش میداد بهم بعد با کتاب معجزه شکرگزاری آشنا شدم و تمریناتش و انجام می‌دادم یهو با استاد امیر شریفی آشنا شدم کانالی داشت آموزش رایگان میداد برای اساتید دیگه ام پیگیری کردم گوش کردم ولی امیر شریفی یک جور دیگه ب دلم نشست. دوره شو همون اول خریدم دوره رایگانم داشت ولی من دوره با هزینش و خریدم هزینه خرید دوره تنها موجودی کارتم بود همسرم گفت پول نداری ها گفتم ببین هر وقت می رم دکتر 2 میلیون 2 میلیون هزینه می کنم. فکر کن اینم یک ویزیت دکتر هس ولی من حسم با صداش خوبه با حرفاش خوبه دوره رو گرفتم و نتایج زیادی هم شکر خدا گرفتم. برای سلامتی برای رابطه برای ثروت برای هر چی بخواهین می تونین استفاده کنید. عالیه عالی

براساس خدا و قرآن هم هس قرار نیس شرک پرستی کنید

اتفاقا ازدیروز تمرین شکرگذاری دارم میکنم ناببینم چی میشه

نه هیچ غمی موندگاره نه هیچ شادی،دلتوبه خدابسپار

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
اتفاقا ازدیروز تمرین شکرگذاری دارم میکنم ناببینم چی میشه

نگو تا ببینم چی میشه وقتی میگی تا ببینم چی میشه یعنی شک داری شک داشته باشی نتیجه نمیده. باید ایمان داشته باشی. اول برای داشته هات شکرگزاری کن بعد خواسته هاتو فکر کن ب دست آوردی براشون احساس هیجان و شادی داشته باش و شکرگزاری کن. همه رو ک نوشتی خودکار و بزار کنه و لیست و دوباره بخون و هر سپاس گزارم رو سه دفعه تکرار کن تو این عدد 3 یک رمزی هس انگار. شب ها هم ک می خوابی چشماتو ببند و خواسته تو تصور کن بهش رسیدی اگر سلامتی می خواهی خودتو سالم ببین ک داری زندگی می کنی خونه می خواهی خودتو تو اون خونه ی ایده آلت ببین و حس کن. روابط خوب می خواهی مثلا تصور  کن همسرت بهت هدیه داد هر چی ک دوست داری همون و تصور کن. احساس خیلی مهم احساس درونت باید خوب باشه. کل روز سعی کن احساست و خوب نگه داری. هر وقت خواستی بدونی چیزی مثبت داری جذب می کنی یا منفی ب احساست توجه کن اگر حست اون لحظه بد باشه یعنی داری ارتعاش منفی میدی. از جملات تاکیدی استفاده کن مثلا چطور میشه تو فلان رشته دانشگاه قبول شم؟؟؟ 

یا اگر تو فلان رشته دانشگاه قبول شدم چی؟؟؟؟ 

همش اینارو تکرار کن. ب زمان رسیدن ب خواسته ات و روش رسیدن بهش اصلا فکر نکن اینا خودش ارتعاش منفی هس فقط حستو خوب کن همین. کانال قانون جذب و قدرت ذهن امیر شریفی و سرچ کن خیلی حرفه ای یاد می گیری