2777
2789
عنوان

اپی لیدی چه خوبه!!

121 بازدید | 7 پست

سعلام دوستان وقتتون بخیر

من پوستم سفیده و وقتی موهای پام یا دستم در میاد خیلی تو چشمه

الان چند وقتی هست از اپی لیدی برای رفع موهای زائد استفاده میکنم

هر ماهی یک بار موهای بیکینیم در میاد

پاهامم هفتگی میزنم اصلا کلا در نمیاد

اوایل درد داشت الان هیچی درد نداره و اصلا در نمیاد!!

شما با چی موهای زائدتون رو میزنین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم خراب شد چون قبلش باید بدنم رو میشستم ک چربی نداشته باشه و موهای ک اپیلیدی زدم باید بعدش دستگاه تمیز میکردم ک نکردم

این باعث شد دستگاه کند بشه و دیگه قدرت نداشته باشه

ولی موهارو زیرپوستی میکنه ممکنه ب مرور و شلی و افتادگی پوست بیاره ینی من اینطوری شنیدم

الانم یه ساله لیزر میکنم حوصله شیو ندارم و حساسیت دارم ب تیغ و ژیلت پوستم جوش میزنه میخاره وخون میاد

من قبلا از اپیلیدی فقط برای صورتم استفاده میکردم ولی موهای زیرپوستی درآوردم. برای جاهای دیگه بدن واقعا دردآوره. برای جاهای دیگه بدن ژیلت یا موبر یا نوره استفاده کن. نوره از همش بهتره فقط موقع استفاده بوی بدی تو حموم پخش میشه ولی بوش روی پوست نمیمونه. به مرور زمان موهارو نازک‌تر و کمتر میکنه. پوستتم نرم و لطیف میکنه. من تنبلیم میاد نوره بزنم ولی خواهرم و زنداداشم همیشه نوره استفاده میکنن الان موهای بدن خواهرم هم کم شده و هم نازک و نرم. 

اگه همچنان میخوای اپیلیدی کنی، چند روز بعدش کیسه بکش تا موی زیرپوستی در نیاد

من قبلا از اپیلیدی فقط برای صورتم استفاده میکردم ولی موهای زیرپوستی درآوردم. برای جاهای دیگه بدن واق ...

وای برای همون صورت هم دردآوره اپیلیدی، واقعا وسیله شکنجست یه جورایی. بندانداز برقی عالیه برای صورت، من هشت ساله استفاده میکنم راضی ام، امسال یه قطعش که نخ رو بهش وصل میکنن سفت بستم شکست.. 

وای برای همون صورت هم دردآوره اپیلیدی، واقعا وسیله شکنجست یه جورایی. بندانداز برقی عالیه برای صورت، ...

صورتم دیگه به اپیلیدی عادت کرده و برام درد نداره. بندانداز هم دارم ولی نتونستم باهاش کار کنم خیلی زمان‌بر بود. برای منی که پر مویم، اپیلیدی بهتر و سریعتره