2789

سلام شب همگی بخیر

دوستان توی سفر یه آقایی تو یه مکانی من رو دید حدودا یکماه پیش.تا چندین دقیقه خیره بود به من.بعد همون روز یسری اتفاقات افتاد من مجبور شدم ازش کمک بخوام.بعد فردای اون روز از من اینستا و واتسپم رو گرفت.همون ثانیه هم بهم توی اینستا پیام داد.بعد کم کم صحبت کرد.الان یه ماهه در ارتباطیم ولی مثلا اینکه عین هر روز پیام بده نه اینجوری نیست،خیلی ریز ریز داره پیش میبره همه چیز رو.مثلا بعد از سه هفته بهم گفت عزیزم.یا چند شب پیش م مالکیت داد مثلا توی پیامش و قلب میفرسته و اینها.حس میکنم ادم درونگراییه.ولی خب من آدم هیجانی و عجولی هستم و مثلا الان خیلی نگرانم و برام عجیبه که خب اگه از من خوشش اومده و قصدی داره و جدیه،چرا اینقدر یواشه

میشه نظرتون رو بگید یکم نگرانیم برطرف بشه؟؟

کار درستی میکنه که اینقدر محتاطانه رفتار میکنه یا اینکه امیدوار نباشم؟

دوست جان الان سال ۵۰ ۶۰ ابنا نیست طرف رو ببین اخر هفته ش عقد و عروسی و ۹ ماه بعد برن برای دیدنایی نو ...

😂😂😂 وای اونموقع بهتر بود

کلا دوست ندارم تو بلاتکلیفی باشم چون یبار هم ضربه عاطفی بدی خوردم

بخاطر همین نگرانم انگار خیلی سخته که بخوام کلی صبر کنم تا خوب آشنا بشیم بعدش چیزی نشه😑

خدا لعنت نکنه اونی که روحمو داغون کرد که الان اینجوری ترسو باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😂😂😂 وای اونموقع بهتر بود کلا دوست ندارم تو بلاتکلیفی باشم چون یبار هم ضربه عاطفی بدی خوردم بخاط ...

ببین اتفاقا اینطوری بهتره ‌ فقط تا میاد بگه عزیزم بگو من از الفاظ مالکیت خوشمن میاد . اگر قصدتون آشناییه بهتره دوستی و وابستگی داخلش نباشه تا باهم آشنا بشیم .اگر میخواید وقت بگذرونید من و وقتم و روحیه م اجازه همچین کاری رو به شما نمیدیم

ببین اتفاقا اینطوری بهتره ‌ فقط تا میاد بگه عزیزم بگو من از الفاظ مالکیت خوشمن میاد . اگر قصدتون آشن ...

چه خوب گفتید..اینقدر ذهنم درگیره اصلا به این چیزا نمیتونستم فکر کنم

مرسی خانومی🌹