میرم دکتر بگم چه آزمایشی بنویسه موهام رشد نمیکنه پوستم بد س ه ناخونام میشکنه معدم ملتهبه والا دکتر ه کلی ویزیت میزنه بعد میگه آزمایشت اوکیه پس من چمههههههه آزمایش معمولی میدن هی
تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر خوب اگه قراره اسم قرصو و عنوان آزمایشو ما بگیم چرا میری دکتر دیگع؟ خب مشکلاتتو ب دکتر بگو خودش ...
چکاپ میگم بنویسه بهش میکم دکتر هر آزمایشی تاکید میکنم هر آزمایشی بالاخره باید مشخص شه میگه نه چکاپ معمولی کافیه همین فقط خون میکیرن اوره و قند و تیرویید
تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس