2777
2789

هر کدوم یکیشو بگین اونایی هم که بلد نیستن بدونن. 

بنظر من یکیش سکوت هست. اینکه وقتی شوهر عصبانی شد سکوت کنیم تا عصبانیتش فروکش کنه. بعد که جو ارام شد بگیم که از دستت دلخورم. یا با رفتار سرد (قهر نه ها) بهشون نشون بدیم ناراحتیمون رو. شاید ممکنه بگین اگر جواب ندیم پر رو میشه. ولی بنظر کن شاید چند بار که سکوت کردین اینطوری بنظربیاد ولی در واقع اینجوری نیست. سکوت که کنیم اونها بعد از عصبانیت پشیمون میشن و میبینن ما چقدر متین و نجیب هستیم شرمنده میشن و سعی میکنن تغییر رفتار بدن. چون من به این نتیچه رسیدم که موقع عصبانیت مردها هیچی متوجه نمیشن و منطقشون رو از دست میدن. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

الان ی عده میان میگن زن نباید سیاست داشته باشه باید فقط بره بیرون کار کنه😅😅

ب نظر من مهمتریک سیاست عاقل بودن و اینه ک خاله زنک نباشیم همین

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ی عده میان میگن زن نباید سیاست داشته باشه باید فقط بره بیرون کار کنه😅😅 ب نظر من مهمتریک سیاس ...

منظورت از عاقل بودن چیه؟ واضح میتونی بگی 

من که اهل سکوت نیستم

و با همون دعوایی بودنم بعد گذشت چند وقت زندگیمون متعادل شد،اما اطرافم هرچی زن دیدم سکوت کرده تا ۱۰،۲۰ سال همینجوری سکوت میکرده و بعد هر دعوا به خیال خودش شوهرش شرمنده میشده

اخه اگر شرمنده میشد که دفعه بعد خودش سکوت میکرد

اگر چیزی خوب باشه مردها به شما اجازه نمیدن همشو مال خودتون کنید

بدرود

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست
من که اهل سکوت نیستم و با همون دعوایی بودنم بعد گذشت چند وقت زندگیمون متعادل شد،اما اطرافم هرچی زن ...

منظورم از سکوت این نیست که بشینیم و تماشا کنیم و گوش بدیم.  میتونیم اون محیط رو ترک کنیم و یا خودمون رو سرگرم مار دیگه ای نشون بدیم. یعنی هر وقت اروم شدی حرف بزنیم. یا نمیخوام با ادم عصبانیحرف بزنم.  اگر خودش بگه با توام ها گوش کن. میگم نه گوش نمیدم هر وقت اروم و با احترام خواستی مشکلت روبگی گوش میدم. منظورم این هست که یکی اون بگه پنچ تا من در جوابش بگم هست. 

حرفای خاله زنکی زدن ب شوهر و مقایسه زندگی بقیه با خودت و چغلی کردن از خانواده شوهر  بنظرم بدتری ...

اره بدگویی از خانواده شوهر هم بدترین هست که ادم خودش منفور میشه.

من که اهل سکوت نیستم و با همون دعوایی بودنم بعد گذشت چند وقت زندگیمون متعادل شد،اما اطرافم هرچی زن ...

در کل سکوت چیز خوبیه چه در دعوای زن شوهر چه هر بحثی سکوت نشانه کم اوردن یا مقصر بودن نیس اتفاقا نشانه شخصیت و احترام به خودش و طرف مقابله...  تاثیر گذاشتن رو طرف با دادو بیداد نیس تو حرفتو منطقی و باارامش میزنی و از حقت دفاع میکنی اینطوری هم مشکل بهتر حل میشه هم طرف از داد زدنش خجالت میکشن اینا نکات اخلاقیه که اگه هر کس رعایتش میکرد دنیا گلستان میشد 

منظورم از سکوت این نیست که بشینیم و تماشا کنیم و گوش بدیم.  میتونیم اون محیط رو ترک کنیم و یا خ ...

خب ما که ربات نیستیم که همش اروم باشیم

من شخصا دو سه باری امتحات کردم این روش رو، هرقت تو دعوا حرفمو نزدم بعدش اصلا دلم باهاش صاف نمیشد،وقتی طرف میاد اشتی کنه که تو نمیتونی جواب حرفاشو بدی که

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست