2777
2789

۵۰ فکر کنم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاثیر داشته برات؟  من صورتم صافه ، جوش ریز دارم رو پیشونیم شدیدنم چربه پوستم ، بدنمم جوش میزنه ...

عزیزم من طبق دستور پزشک مصرف کردم به مدت دوماه (برای جوش صورتم ) خیلییییییییییییییییییییییییی پوستم خراب شد.

الان میخوام برم یه دکتر دیگ .☹️

تاثیر داشته برات؟  من صورتم صافه ، جوش ریز دارم رو پیشونیم شدیدنم چربه پوستم ، بدنمم جوش میزنه ...

خودسر اصلا نباید این قرص روخورد قبل بارداری حداقل باید ۳ماه قبلش این دارو رو قط کنید اصلا خود سر نخورین.

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️

سر خود این قرص رو مصرف نکن .. به شدت برای کبد ضرر داره  برو دکتر ،آزمایش بده ، بعد قرص مصرف کن ..

باعث ریز مو هم میشه.