2777
2789

دلم گرفت از آسمون هم از زمین هم از زمون تو زندگی چقدر غمه دلم گرفته از همه

ای روزگار لعنتی تلخه بهت هر چی بگم من به زمین و آسمون دست رفاقت نمیدم

امشب از اون شباست که من دوباره دیوونه بشم تو مستی و بی خبری اسیره می خونه بشم

امشب از اون شباست که من دلم می خواد داد بزنم تو شهره این غریبه ها دردم و فریاد بزنم

آهنگی که امشب مدام تو مغزم تکرار می شه....

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

منم دلم گرفته واقعا دلم نمیخواد زنده باشم🙃💔

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دلم گرفته واقعا دلم نمیخواد زنده باشم🙃💔

نه من دلم نمیخواد خودم بمیرم زندگی رو دوست دارم و مطمئنم اون دنیام خیلی قشنگتر از این دنیام نیست مگه خدا خیلی لطف کنه ... همیشه اونچیزی نمیشه که ما میخوایم و اینه که دلگیره.....

🥺💔

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 
حال دلت رو به کسی پیوند نزن که دیگران نتونن حالتو بد کنن حال آدم می تونه دست خودش باشه  خوشبخ ...

آره واقعا این چیزیه که خودم همیشه به همه حتی به شوهرمم میگم واقعا هم بهش عمل میکنم ولی سالی یه بارم حقه منه دلم بگیره ... بعضی وقتا حس میکنی دلت میخواد رها بشی مغزت پره دلت پره ولی نمیشه ...من اصولا اهل درد و دل نیستم همه همییییشه لب خندون منو دیدن و شاید حسرتم خوردن ....

حوصله شو ندارم مقصرم هستم اون گناهی ندارم ولی..... ای خداااااااا

نه مقصر دوتامون بودیم ولی خب دلم یه قهر طولانی میخواد یه سکوت بلندددددددد چیزی که تا حالا نداشتیم ... دلم ازون قهرا میخواد که برم یه جای دور هیچ کس نباشه.. ولی ما حتی تو قهرامونم حرف میزنیم و عین روزای عادی کارهاون رو میکنیم...‌

آره واقعا این چیزیه که خودم همیشه به همه حتی به شوهرمم میگم واقعا هم بهش عمل میکنم ولی سالی یه بارم ...

دقیقا مثل من 

البته ۶ ماه یه بار و حتی اگه ۳ صبح هم باشه میشینم زاااار می زنم یعنی با صدای بلند گریه می کنم 

من تنها زندگی می کنم و خوشبختانه برام این فرصت پیش میاد که خودم رو خالی کنم

وقتی ناراحتی، به خودت بگو من مثل آسمونم. آسمون همیشه صاف نیست گاهی چند لکه ابر تو آسمون هست و هیچ عیبی هم نداره اما باید بدونم که این حالم موقتیه

دقیقا مثل من  البته ۶ ماه یه بار و حتی اگه ۳ صبح هم باشه میشینم زاااار می زنم یعنی با صدای بلن ...

تنهایی گاهی یه نعمته....‌

من اینجور وقتا میگم باز دنیام کوچیک و تنگ شده .... 

منم دل الان میخواد زاااار بزنم ولی نه حالشو دارم نه میتونم چون باید به شوهرم توضیح بد چرا دارم زار میزنم😏😏😏😏😏 بعد بگم خودت دلیل زار زدنمی بعد دوباره دعوامون میشه حال ندارم دلم سکوت میخواد😂بچه ها رو زود خوابوندم یکم صدا کمتر بشه